Saturday, 8 April 2017

Bila Mengidam, Nikmatnya Pai Telur

0 comments

Bismillah.. As salammualaikum wbt.. :)

Terkenang kat pai telur, pemberian seorang sahabat. Sebenarnya, ummi kepada sahabat kakak Aleesya masa di tadika PASTI dulu. Terus, mak-mak ni berhubung jadi kawan pula.. :p



Istimewa sangat pai telur ni. Bukan setakat special pada rasa mewahnya je.. Tapi kisah di sebalik terjadinya pai telur ni, keikhlasan dan kesungguhan ukhti Shikin (ummi aisyah sofea) buat untuk mommy yang sarat menanti hari nak bersalin. :')

Ya Allah.. Nikmat sangat dapat makan pai telur sepuas-puasnya. Sempat juga, sehari sebelum bersalin tekak mommy ni rasa pai telur yang diidamkan. :) 



Mommy memang lama dah teringin rasa nak makan pai telur. Nak kata mengidam time mengandungkan Afeera tu, tak juga. Sebab masih boleh kawal keinginan, tapiselalu juga terbayang. Ummi aisyah ni memang niaga pelbagai homemade dessert. Antaranya pai telur ni. Tapiiiii.. Time mommy teringin nak makan ni, ummi aisyahsofea ni pun pregnant juga. Alahannya agak teruk, jadi dia terpaksa hold dulu niaga dessert sebab tak berapa larat nak baking and cooking. 

Bila mommy kira-kira ummi aisyahsofea ni  dah masuk trimester kedua, mommy cuna usha kot ummi aisyahsofea dah start baking semula. Mommy nak tempah pai telur sebab masih terbayang-bayang. Tapi, ummi aisyahsofea masih belum ambil tempahan buat masa itu.. :'(

Tapi kan, ummi aisyahsofea kata dia memang dah lama nak buat sebab anak-anaknya juga dah tanya teringin nak makan. Dalam masa yang sama, tak sampai hati kecewakan permintaan mommy mengandung yang mengada ni..hihihi. Jadi, dia ambil special order..buat khas untuk mommy! Yeay..alhamdulillah.. :D




Di hari kejadian kami berjumpa, mommy excited dan terharu sangat sebab ummi aisyahsofea sanggup ambil order walau alahan pregnant, buatkan pai telur.
Double triple mommy terharu, bila ummi aisyahsofea yang baik hati ni bagi mommy free je pai telur ni.. Ohhh...speechless. 

Betul-betul sehari sebelum mommy bersalin. Ya Allah, indah sungguh aturan-Mu. Hari Khamis jumpa ummi aisyahsofea dapat makan pai telur sepuasnya, Jumaat baby dah ready nak keluar ke dunia nyata. :')

Semoga Allah limpahkan lagi rezeki buat Shikin sekeluarga, diberi kesihatan yang sempurna, dipermudahkan perjalanan kehamilan dan kelahiran baby baru, serta bahagia dunia dan akhirat.. Aamiiin. 

P/s: Ummi aisyahsofea ni memang business woman yang kental tau. Macam-macam dia niaga. Selain dari homemade deserts,  ada juga muslimah and kids attires terkini yang cantik-cantik tau. Boleh cuci mata kat page: Aisya Sofea Collections.

Friday, 24 March 2017

1mo Moment Baby Afeera

0 comments
Bismillah.. As salammualaikum wbt...

Alhamdulillah.. Afeera dah masuk 2 months old. Tapi disebabkan memory komputer dan phone dah almost full, jadi mommy nak throwback sikit moments Afeera since day 1 hingga 1 month old. 

Bismillahi masyaAllah.. tiba-tiba mommy touching bila tengok balik gambar-gambar Afeera yang baru lahir. :') Our precious miracle baby, Nur Afeera Nufayla.








Semoga Nur Afeera Nufayla membesar dengan sempurna, sihat tubuh badan dan akal fikiran, terus menjadi anak solehah yang beriman berilmu dan bertaqwa, taat perintah Allah, taat pada mommy daddy dan semoga sentiasa dipelihara oleh Allah. Aamiiin, in shaa Allah.

Love,
Mommy Eima~












Thursday, 23 March 2017

Anak Kami dan Kelas Mengaji

0 comments
Bismillah.. As salammualaikum w.b.t..

Awal tahun 2017 ni, anak-anak mommy start dihantar mengaji rumah jiran setaman, mereka panggil umie. Antara faktor kena hantar mengaji, sebab mommy bersalinkan anak ke-4 dan berpantang. Anak dah ramai ni, kalut dengan nak berpantang sendiri. Aleesya dan Aneesa pun dah besar, tak sampai hati nak cutikan lama mengaji time mommy berpantang kali ni.

Sebelum ni, mommy yang ajarkan.. Aleesya dan Aneesa, mommy ajar guna buku iqra'. Mommy memang ajar slow tapi garang (hehehe..tegas sebenarnya), ulang-ulang selagi tak lancar. Alham pula mommy start ajarkan kenal huruf hijayyah dari dia baby dengan flashcard.



Alhamdulillah.. Anak-anak suka juga mengaji dengan umie. Alham pun start guna buku iqra' je macam kanak-kanak yang lain kat sana. Alham lah murid paling kecik. Al kisahnya sebab menangis-nangis nak ikut kakak-kakak mengaji. :'D
Mula-mula dok perhati je orang lain mengaji. Then, atuk tu start try ajarkan mengaji juga. Alham pandai baca ikut atuk dah. Terus mengaji elok dengan iqra' je kat sana.. :)

Tengok betapa semangat muncung Alham.. :'D


Aleesya mommy ajar mengaji dah hampir habis iqra'. Alhamdulillah, baru-baru ni pada 8 Mac, Aleesya dah start naik baca Al-quran. Laju je baca iqra' dengan umie yer? :') Syukur..yang penting bacaannya mesti betul-betul bila dah naik Al-quran ni.



Biasanya, anak-anak ngaji yang baru naik Al-quran ni ibu bapa akan buat sikit 'berkat' untuk kongsi rezeki bersama-sama kawan mengaji. Ada yang bawa buah-buahan, kek, coklat, dan macam-macam lagi. Untuk Aleesya, daddy belikan sikit barang-barang untuk goodies bag (air, epal, coklat dan apollo).
Mommy nak juga 'kongsi rezeki' dengan anak-anak ngaji. Last minute cuba siapkan sebiji kek carrot cheese. Alhamdulillah, berjaya siapkan juga. :)



Alhamdulillah, anak-anak seronok. Kek carrot mommy pun ada yang dah berkenan. End up sampai close order nak tempah kek dengan mommy. I am not a real baker. :') Tapi mommy memang suka baking and eating..haha. Mommy buat apa yang sedap di hati dan di tekak mommy. Tengoklah... decorate kek pun 'kelaut'. ;p
Tapi, business bakery pun salah satu my dreams. Mana tahu, boleh maju jaya..hehe.
In shaa Allah nanti mommy kongsikan resipi kek carrot mommy ni. Mommy google juga, tapi mommy alter ikut citarasa dan kesesuain. :)

Tahniah buat anak-anak kesayangan mommy. Moga anak-anak mommy terus berjaya dengan cemerlang dunia dan juga seiring dengan ilmu bekalan akhirat. Aamiiin, in shaa Allah.

Love,
Mommy eima

Saturday, 11 March 2017

Our 2017 Newborn

0 comments
Bismillah... As salammualaikum wbt.. :)

Alhamdulillah... Miracle baby ke-4 kami selamat dilahirkan pada 13 Januari yang lalu. 
Dah nak masuk 2 bulan beberapa hari lagi.



Baby weight on birth, 3.55kg. Lenght on birth 55cm.
Dilahirkan di hospital Oriental Melaka Straits Medical Centre (OMSMC) pada jam 8:24 malam, hari Jumaat. Alhamdulillah.. indah sungguh perancangan Allah. Semua anak-anak mommyima daddyandy dilahirkan pada hari Jumaat. :)


Syukur, pada hari ke-7 selamat dicukur kepala oleh ddy, selamat diuruskan aqiqah seekor kambing (diuruskan oleh ummi), dan selesai dinamakan.
Nama diberi Nur Afeera Nufayla, Cahaya Yang Rajin Yang Suka Memberi (dermawan).


Hari yang ke-10, berat naik sikit je..3.6kg.  :p
Alhamdulillah.. Jaundis tak lama, last discharged check up kat klinik kesihatan, hari ke-11.


Hari ke-20, nurse datang timbang baby. Alhamdulillah 4.3kg dah, patutlah bila angkat dah terasa. ;) Daddy sampai confused, ni umur 20 hari ke atau 2 bulan? :D


In shaa Allah, akan mmy kongsikan lagi moment kelahiran baby kat blog ni (handphone mommy tak boleh on. Sedih banyak kenangan dan gambar anak-anak dalam tu... Jadi, sementara mana yang ada simpan dalam draft ni, mommy coretkan kat blog. :'D)

Soon, in shaa Allah mommy up story mommy tentang ni pula:~
Moment hari sebelum kelahiran, 
Moment di hospital (in shaa Allah mommy kongsikan review service sebab kami first time ke hospital baru ni),
Kronologi kelahiran anak ke-4,
Moment berpantang (Suamiku Penjaga Pantangku - tajuk novel :p),
In shaa Allah, moga diberi kelapangan waktu untuk berblog semula. Encik suami a.k.a pembaca setia pun dah tanya banyak kali, bila nak masukkan dalam blog. :'D

Harap handphone mommy cepatlah elok. Rindu nak throwback gambar-gambar dalam tu. Tak sempat nak transfer ke komputer, tiba-tiba handphone 'koma'.. Nangis! (T_T)

Thank you sudi baca! :)

Love,
Mommyima


Sunday, 1 January 2017

Orientasi Prasekolah Aneesa

0 comments
Bismilah.. As salammualaikum wbt...

Alhamdulillah, Aneesa layak untuk masuk ke prasekolah. Bedebar-debar mmy tunggu surat tawaran ke prasekolah.

Semalam, 31/12/16 hari orientasi sekolah kebangsaan. Jadi, mmy bawa Aneesa untuk sesi orientasi dan selesaikan bayaran yuran tahun 2 kakak Aleesya.



Syukur semuanya berjalan lancar. Kali ni mmy dan Aneesa je.
Daddy bawa kakak Aleesya dan Alham terus ke rumah ummi (my MIL) sebab pagi tu ada kenduri khatam Al-quran dan hari lahir abang Aniq (my kids cousin).
Lepas habis je orientasi, terus mmy dan Aneesa ke rumah ummi. Tapi majlis dah habis, datang makan je..hehe. (^_^')




Bermulalah sesi sekolah tahun 2017. 
Mmy nak atur jadual semula. Nak prepare balik apa yang patut.
Harap semuanya berjalan lancar.

Alhamdulillah... Allah beri kesempatan masih berpeluang melangkah ke tahun 2017.
Anak-anak juga melangkah setapak lagi perkembangan ke tahun baru. 

Mmy pun berdebar menanti baby 2017 ni. :p


Love,
Mmy Eima..~

Wednesday, 28 December 2016

Simple Celebration Yet Memorable

0 comments
Bismillah.. As salammualaikum wbt..

Alhamdulillah.. Happy 8th Anniversary to me and my beloved husband! :)
We have been married for 8 years and still counting, in shaa Allah.

Simple celebration, tapi mmy rasa syukur sangat. My hubby ambil cuti, spending time together with family. The most importance, mmy cannot skip any of my sweet people around. Love u my dear hubby, kakak Aleesya, Aneesa, Alham, and baby (very soon in shaa Allah.. ;p).

Celebrate at sweet BR ice cream, with my sweet family:~


Alhamdulillah... Thank you ya Allah atas nikmat yang Kau berikan kepada kami sekeluarga.
Moga ikatan kasih sayang keluarga kami berkekalan dunia hingga ke syurga. Aameeen..


8 years ago, throwback Andy and Eima solemnization day. 
27 December 2008 to 2016 and still counting. :)


Sempena one of our special day, nak keluar dating makan sweet2 dengan family yg sweet ni, mmy pun touch up muka jadi sweet sikit la kan.haha.. :D

Saje2 mmy share video record, sambil sahut challenge buat tutorial untuk simplysiti. Selalu daily touch up memang tak kuasa nak record la kan. ;P Simple je, mmy daily makeup simple naikkan seri untuk encik suami. ;) 

Kalau sudi nak view tutorial mmy (bagi chance mmy fefeling jap konon :p):~






"Makeup should never be used to hide yourself.
It should to be used to enhance your natural beauty..."πŸ˜ŒπŸ‘Œ
.
Bila dah level mak-mak, semua kena pantas..multitasking! πŸ’ͺ
.
Mmy memang tak sempat nak heavy makeup, everyday touch up je bagi naik seri katanya. πŸ˜‚
.
Nanti encik suami balik kerja, taknak la kusam kepam walau berpeluh dah lepas masak + kejar anak2 + mop lantai + etc.. 😁😁
Nampak isteri JELITA dan wangi boleh la hilang penat sikit kan. 😚😍
.
Ok, mmy sahut challenge @officialsimplysiti untuk buat tutorial. Mmy try makeup, in less 5 minutes. 😌πŸ’ͺπŸ’ƒ
Maaflah ye ada 'peneman' setia mmy dalam tutorial sekali, mmg berkepit je anak soleh ni 24jamsehari. πŸ˜‚ (ni belum princess2 mmy yg lain enterframe sekali).
.
Thank you for watching dengan sabar. Mmy sabar juga layan kerenah anak soleh ni sambil record video.πŸ˜‚
Tiba-tiba, blusher mmy mana???? 😱Sapu je lah apa yg ada kat pipi!πŸ˜‹
.
Mmy's tutorial using Simplysiti:
.
1. Simply Elegant Two way cake - natural beigeπŸ’‹
2. Simply Elegant Auto Brow Liner - black brownπŸ’‹
3. Liquid Lipstick La Collection D'Or - caramelπŸ’‹
4. Lipstick Ultra Moist - azimat cintaπŸ’‹
+
5. Ovul brush simplysiti (baru nak try, best!😍)
6. Tudung bawal (ole2 dari medan.πŸ˜‹)
7. Seketul anak soleh.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
You all antara pengguna Simplysiti kalau nak join pun sempat lagi, hari ni last..ada beberapa jam je tinggal ni. Jom cepat! :)


Ok, sekian dulu.

Love,
Mmy Eima~❤️



Friday, 23 December 2016

Aneesa sertai Pertandingan Nasyid

0 comments
Bismillah.. As salammualaikum wbt..

Dah hujung 2016 ni, bila mmy godek semula gambar-gambar rasa nak menaip blog. Throwback semula kejadian yang dah berlalu. Boleh jadi kenang-kenangan. :)

22 Ogos 2016, PASTI Melaka area Tangga Batu ada majlis Alam Ria PASTI. Macam-macam pertandingan berilmiah untuk kanak-kanak pelajar PASTI. Setiap tahun memang ada pertandingan macam ni. Tahun lepas, kakak Aleesya masuk pertandingan bercerita. Tahun ni, adik Aneesa masuk pertandingan nasyid. Great experience untuk anak-anak kecil. ;)


Si comel Aneesa dah ready tunggu turn persembahan..



Awal dah bangun. Hujan lebat sangat pagi tu. Dah 50-50 dah rasa nak pergi atau tak. Sebab mmy tak tau jalan, ddy pagi tu bertolak outstion ke Sabah. Memang pagi yang sayu, berjurai air mata mmy. :p

Aneesa dan rakan-rakan kumpulan nasyid. Sebelah Aneesa ni namanya Insyirah.
Kawan bertepuk tampar dia kat sekolah. ;D


Lepas ni giliran.. mmy enterframe sikit..
Hanya mmy dengan Aneesa je.
Ddy outstation, kakak Aleesya dan Alham 'transit' kejap kat rumah ummi (MIL).


Aneesa paling kiri dalam gambar.


Dah sudah persembahan, masing-masing baru lapar. Tadi nervous katanya..hehe.
Habis sebuku roti piza. "Anees pandai makan pedass tau.." kata Aneesa kat mmy. :D
Thank you cikgu-cikgu!



Saguhati untuk semua peserta..


Sempat facetime dengan ddy sementara Aneesa tunggu keputusan pertandingan nasyid, ddy pun sedang tunggu flight nak berlepas ke Sabah.

Alhamdulillah.. majlis berjalan lancar. Walau pagi tu mmy sesat cari lokasi tempat majlis ni. :p
Walaupun tak menang, tapi anak-anak hebat ni semua bagus, kecil-kecil dah pandai buat persembahan dengan berani dan bersemangat.

Mmy sempat record video persembahan nasyid Aneesa. Tapi video kualitinya kurang baik. Maaf ye..




Aneesa asyik cakap je, "next time kalau adik masuk lagi macam ni, ddy datang tak? Adik nak ddy ada, kakak ada..Alham ada, mmy ada juga tengok adik.." ~
I feel u adikkk... (-_-) Ddy tengah diambang workhard time ni. In shaa Allah, we will get better family time after this. Aameeen.. 

Love,
Mmy Eima

Wednesday, 16 November 2016

Smart Kids Indoor Playground, Plaza Angsana

0 comments
Bismillah.. As salammualaikum wbt.. 

Minggu lepas 7/10 ke JB ikut ddy ke JB atas urusan kerja. Alang-alang kat JB malam ddy dah free, bawa anak-anak round JB. Sebab last minit ikut ke JB, jadi tak sempat nak survey kat mana nak ronda kat JB tu. Redahh je la.

Kami pun singgah Plaza Angsana lepas dinner. Ada indoor playground yang nampak menarik. Mula-mula taknak la membazir kan, tapi ddy kata nak reward anak-anak coz they did great in their final exam. Keputusan Alhamdulillah cemerlang. :D Jadi bawa juga masuk.

Walaupun indoor playground ni takde la nampak brand new sangat, tapi sangat bersih, tersusun, dan abang kakak yang jaga kanak-kanak kat situ pun friendly sangat dengan anak-anak. Kebetulan kami pergi tu kan weekdays, jadi memang tak padat dengan orang. Maybe kalau weekend or public holiday, penuh la kan.. :p


Tempat pertama yang anak-anak paling excited terjah. 
Sand play. Aleesya Aneesa dan Alham memang suka main pasir kat beach.
Kira ni moden indoor sand. Bagus..bersih. Pasir tak pasir sangat, macam batu-batu kecil.
Rasanya  banyak dah tempat-tempat indoor playground dah ada port main sand ni.



Play pretend. Aleesya nak jadi doktor. Katanya cita-cita nak jadi doktor haiwan. :)
Jiwa memang pecinta haiwan sejati dari kecil. ;)



Aneesa kalau ditanya nak jadi apa bila dah besar?
Nak jadi chef macam mmy! katanyaaa.. ;p
Mmy chef la sangat pada mata dia la kan..haha. 



Alham? Tempat dituju bila kat booth play pretend ni, car workshop! :D
Walaupun Alham membesar most of the time dikelilingi kakak-kakak dan mmy in the house,
syukur jiwa dia tetap kental sebagai lelaki sejati. Tetap minat sangat dengan kereta, and most of his favourite is TRACTOR! Pantang nampak tractor lalu.. bulat biji mata, mulut tak henti excited celoteh tractor yang dia nampak.



Anak kreatif, Aneesa. 
Angkut kereta lari dari track bawa ke sini siap susun-susun kon untuk parking katanya. :D




Cik polis paling comel.. :)




Best, siap ada kostum baju untuk ambil gambar.



Aneesa nak jaga baby kat hospital.



Port pasir ni juga Alham keluar masuk balik. Tak puas dia nak main ni.
Tengok laaa..ada excavator tractor, lagi la dia suka kan. :'D


Mmy dengan ddy pun nak main jugakkkkk..hahah :D
....
...
..
.


Apa senyum-senyum.. ddy suka eh kena tangkap masuk penjara hati mmy? :p

Video slide untuk kenangan..~




Banyak dah playground best dan up to date kat Malaysia ni kan? In shaa Allah kalau berpeluang ke playground tempat-tempat lain pula lepas ni.
Mmy kongsikan apa yang pernah pergi dulu ye.. :)
Next time kita cerita lagi..

Love,
Mummy Eima

Sunday, 13 November 2016

Caliph for Baby

0 comments
Bismillah... As salammualaikum wbt...

Alhamdulillah.. Rezeki anak-anak dapat try Caliph yang baru ni. Free giveaway dari kak Fel. :)
Happy they all dapat present. :D

Yeay! Dapat Caliph sedap.. Kami suka! :D



Tengoklah..betapa happynya sampai menyanyi-nyanyi lagu tema Caliph. :'D
Lepas ni boleh nyanyi Caliph yang dengan Didi & Friends pula.. :)
(Allah..maaf. masalah teknikal tetiba video ni boleh hilang pula. Nanti mmy cuba upload lain ok..) (T_T)

Baby pun ada supplement ke? Ada ke yang sesuai diambil untuk babies?
Susu ibu yang terbaik untuk baby.. Baby selalu sakit? Antibodi lemah? Susu ibu juga paling win. Ibu makan makanan yang sihat, susu ibu pun jadi berkhasiat untuk baby. ;)

Ada juga yang baby still lemah antibodi walau minum susu ibu. Banyak faktor dah sekarang ni. Persekitaran, permakanan ibu, dan banyak lagi. Yang penting ikhtiar dan tawakal pada Allah.
Bila baby dah 6 bulan ke atas, beri dia makanan yang sihat dan sessuai untuk umurnya. Jangan main hentam je bagi semua dia telan tau! ;)

Contohnya Caliph stage 1 for baby ni, untuk baby yang dah berusia 7 bulan ke atas. Yang bawah dari tu, please say NO untuk beri makanan selain susu ibu ye. :)
Bila mmy semak ingredients list Caliph Stage for Baby (Stage 1) ni dengan yang Caliph for Kids yang ada kat rumah ni, in shaa Allah yang ni sesuai untuk baby yang dah mula makan solid food. 
Antara bezanya, stage 1 ni takde madu. Baby under 1 years old kan tak boleh consume madu. Tentang ni you all boleh rujuk doktor dan pakar-pakar yang lebih arif ye.


Ingredients Caliph for Baby (purple label) dan Caliph for Kids (orange label).

After cuba yang Caliph for Baby (mmy test rasa dulu sebelum beri anak-anak..hehe), rasanya yang ni lebih lite dari yang Caliph for Kids. Manis-manis masam *less masam dari yang for kids tu. Tetap sedap! :) Lebih sesuai dengan taste buds babies. Kalau masam sangat nanti, terkemut-kemut muka baby nak telan pula..haha. ;D


Ni contohnya masa Alham try Caliph for Kids. Masa ni Caliph for Baby belum ada kat pasaran. Tapi Alham ni dah baby 1year+ time ni. Terkemut-kemut juga muka sebab masam-masam, tapi nak telan juga sambil selingan nyanyi mama nak caliph..haha. Sebab tengok kakak Aneesa dan Aleesya syok telan Caliph sambil nyanyi "Mama nak Caliph..". :D

Ok, sekian perkongsian dan review ikhlas dari mmy. Kalau you all nak cuba tapi khuatir dengan keadaan anak, sila consult dengan doktor atau pakar pemakanan bayi tau. In shaa Allah ok..

Love,
Mummy Eima


Friday, 11 November 2016

Kek Pisang Gebu

0 comments
Bismillah.. As salammualaikum wbt...

Kek ni dah lama buat. Tiba-tiba terasa nak buat lagi. Jadi kena godek balik resipi yang mmy guna dulu. Nasib baik jumpa. Jadi, kita paste kat sini supaya next time nak cari senang. :)


Texture memang sangatlah lembut, gebu dan ringan. Tapi tak terlalu kering, just nice. Sedap gandingan untuk minum-minum petang ni. Breakfast pun sedap. Anak-anak makan berulang-ulang. Sedaplah tu kan.. :D

Mmy guna resipi yang melintas kat newsfeed facebook. Dari Kak Azlina Ina yang famous dan murah hati selalu share resipi best dan yang penting in shaa Allah menjadi. 

RESEPI KEK PISANG GEBU 
Resepi asal: Azlina Ina
Di 'try' oleh: Mmy Eima.. :p

Bahan-bahan: 

*3 biji pisang (mmy guna je pisang apa yg ada. Yang penting dah lenyek/blend, ia menjadi 1 cawan).
*3 biji telur.
*1sb ovalette.
*1@3/4 cawan gula perang (mmy guna 3/4 je. Pisang dah manis-manis buah).
*3/4 cawan minyak masak.
*2 cawan tepung gandum.
*1sk soda bikarbonat.
*1sk baking powder.
*esen pisang (mmy takde, letak esen vanilla je.. :p)
* mmy tambah sikit letak chocolate chunk/chips dalam adunan).

Cara-caranya ringkas je. Boleh ikut step by step kak Azlina Ina dalam bawah ni ye. 








Resipi asal kat link FB cikgu Azlina Ina ni:

Selamat mencuba! 

Love, 
Mmy Eima







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men