Sunday, 24 November 2013

Aneesa pegang cicakkkkkk!

2 comments
As salammualaikum wbt.. :)

Bagaimana hujung minggu anda? Moga kalian baik2 juga.. ;)
Lamanya tak update... Takpelah, update mana termampu. Kebetulan anak2 dah tidur keletihan, ada wifi kat rumah ibu mertua ni, sambil update whatsapp customer shaklee saya, sambil quick update blog dari henpon.. :p

Hari ni, kami teman MIL ke pameran ikan hiasan kat MiTC Melaka ni. Ok je.. Takde la menariks sangat utk saya yang tak berapa minat..kikiki. :p tp ok sebenarnya, dapat tengok hidupan laut yg kita tak mampu mak bela kat rumah..(ada yg mampu..tp mahal woo) itu jellyfish, ada berani nak bela kat rumah? Cantik sangat.. Tak sempat snap picture, sebab membawak kakak Aleesya yg khusyuk tgk hidupan2 tu semua dgn diiringi soalan2nya bertubi2. Hahah.. Layankan saje.. :) kanak2 nak membesar mmg banyak persoalan dlm minda mereka utk menjana pengetahuan. 

Eh..jap2. Tajuk entry lain..cerita lain la..hahaha.. Sori2. Tajuk tu letak sebab ni antara gambar yg sempat snap masa kat pameran td. :p
Tengokkkkkk....
Aneesa dengan cicaknyaaa.. Rm800 sekor okehhhh!

Ok, mummy awal2 dah surrender menyentuh makhluk itu! :p aneesa, aleesya memang beriya nak pegang. Lagi satu haiwan sugar glider, merajuk aleesya  nak jugak pegang. Part ni memang serahkan pada daddy untuk melayan sebab mummy dah geli geleman nengoknyaaa..uwaaa..

Anyway, glad to see them happy. :)

Dah, nanti sambung lagi di lain entry. Paste gambar kakak Aleesya pulak. 
Wassalam.. :)

Tuesday, 5 November 2013

Merajuk dapat mungeee.. ;)

1 comments
As salammualaikum wbt.. :)

Nak buat entry ringkas je.. Hati gembira dapat bungaaaa... ;)

Semalam saya yang buat silap kat my hubby.. Pastu mesti la kena marah. Then bila kena marah, sentap jap. Dah majukkkk. :p

Masalahnya..saya yang buat silap, tapi saya yang merajuk.. Then dapat dipujuk n dapat bunga? Ada ke patut? That is why i love my hubby more!hihihi..

Thanks a lot my dear hubby kerana selalu menerima saya seadanya... 
Bunga pun dah semakin mekar.. Semekar cinta kami..ehem2. Terjiwang pula. 


P/s: bunga diletakkan sebagai hiasan di bilik Aleesya, bukan bilik mmy ddy. Berebut bunga dgn mummy..nak jugak katanya..haha. Takpe la Aleesya syg.. ;) amek la...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men