Monday, 20 February 2012

First Step berBLOG!

1 comments
As salam...

Huh! Most of the people out there dah naik rocket, saya baru la terkedek2 mengayuh basikal...
baru nak menulis n berbelog bagai! saya ni dh malas sgt nak menulis...jadi, kenapa la nak sibuk2 berblog??

Saya suka sgt blogwalking...baca blog2 org yg best2. Teringin juga saya mempunyai blog sendiri, menulis cerita saya sendiri. tapi, terasa diri ini bagaikan sgt kerdil dan tidak layak di dalam dunia blogger..Cewah! ye la..sy rasa mcm x mampu ade blog yg best2 mcm anda di luar sana. Jadi, selama ini...sy hanyalah silent reader anda! (^_^)

Sekurang2 nyer..bile belog ni ade, boleh la sy meninggalkan jejak ketika blogwalking, ade reading list (kes sebelum ni sy selalu lupa url2 belog best! adehhh...), berkongsi sedikit ilmu yg saya tau (walau x banyak mana, kot2 ade yg berguna utk anda di luar sana kan..), ade diary ringkas my family life journey, (selalu diary tulis dlm ms word, kekadang dh terdelete bile format pc!)..dan lain2 lagi.

Jadi, marilah berBLOG!
next time story mory something bout me k.. (terasa syok sendiri pulak taip byk2..ye la, dlm facebook/twiter selalu taip sikit2 je..skg blog sy sudah syiok taip lebih2!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men