Monday, 20 February 2012

First Step berBLOG!


As salam...

Huh! Most of the people out there dah naik rocket, saya baru la terkedek2 mengayuh basikal...
baru nak menulis n berbelog bagai! saya ni dh malas sgt nak menulis...jadi, kenapa la nak sibuk2 berblog??

Saya suka sgt blogwalking...baca blog2 org yg best2. Teringin juga saya mempunyai blog sendiri, menulis cerita saya sendiri. tapi, terasa diri ini bagaikan sgt kerdil dan tidak layak di dalam dunia blogger..Cewah! ye la..sy rasa mcm x mampu ade blog yg best2 mcm anda di luar sana. Jadi, selama ini...sy hanyalah silent reader anda! (^_^)

Sekurang2 nyer..bile belog ni ade, boleh la sy meninggalkan jejak ketika blogwalking, ade reading list (kes sebelum ni sy selalu lupa url2 belog best! adehhh...), berkongsi sedikit ilmu yg saya tau (walau x banyak mana, kot2 ade yg berguna utk anda di luar sana kan..), ade diary ringkas my family life journey, (selalu diary tulis dlm ms word, kekadang dh terdelete bile format pc!)..dan lain2 lagi.

Jadi, marilah berBLOG!
next time story mory something bout me k.. (terasa syok sendiri pulak taip byk2..ye la, dlm facebook/twiter selalu taip sikit2 je..skg blog sy sudah syiok taip lebih2!)

1 comments on "First Step berBLOG!"

C'Jai on 15 August 2012 at 02:14 said...

Haha..sama je kita..akak pun memang berblog untuk syok sendiri.... Tengok org lain ribu riban komen... Komen kat blog aka...hmmmm...nak tergelak pun ada , seketul ,2 je..jarang la nk banyaknye...Tapi akak tak kisah... Pas tu susah nk follow org sbb rasa blog akak ni mcm 'kerdil' sangat rasanya berbanding mrk yang lain..sbb tu dah stahun lbh follower merangkak nk sbanyak ni.. Tp kalu org follow akak akan follow smula... Ni pun blh sebanyak ni sbb dah pandai join sengen dn GA bagai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men