Thursday, 29 March 2012

Win COACH Wristlets at BabyIbu!


As salam...

Hi, buat ape hari ni? I'm quite a buzy lately, but try to selit2 the time with blogwalking u guys!huhu... :)
Ok, sambil2 isi masa ni, JOM join giveaway from BabyIbu!
Senang je cara2nya. Mana tau rezeki korang juga kan, dapat wristlets baru! Yeay!!
Hadiah2 lain pun best jugak!



Sedikit info ttg giveaway ni:

Tarikh
1 Mac 2012 sehingga 31 Mac 2012 (Dah dilanjutkan sehingga 15 April 2012...Yeay!!)

Bagi Penyertaan Melalui Blog
  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda.
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified)
  5. Follow blog Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.
 You also may joined through Facebook. Boleh dapat 2 penyertaan! :) Pls refer here for more info & syarat2 penyertaan ya!

JOM... JOM...

2 comments on "Win COACH Wristlets at BabyIbu!"

eira eixora on 4 April 2012 at 19:58 said...

salam nak tanya. macam mana nak follow blog rose's treats

Mummy GreenyHouse on 5 April 2012 at 11:44 said...

Oo..Rose's treats xde widget follow, sy follow mcm ni - 'add' dlm 'reading list' pd dashboard blog kite --> then, step 1 masukkan url rose's treats tu --> step 2: following option. macam ni pun boleh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men