Thursday, 1 November 2012

Aneesa dah dapat kaki! :)

As salam...
hihi... Aneesa memang dah dapat kaki yang sempurna sejak dalam perut mummy lagi..
Tapi, Aneesa dah pandai gunakan untuk berjalan, malam tadi!
Wah! bukan main excited dia.. 1 rumah die tawaf bape kali pun taktau malam tadi..sampai nampak dia sangat penat and asyik jatuh je..maybe kaki dah lenguh.tp tetap semangat die nak berjalan lagi! :) Good job Aneesa!

Pagi tadi bangun tido, sambung tawaf lagi..haha..sukanya dia.
Alhamdulillah..Aneesa dah pandai berjalan sendiri. Now Aneesa is 1 year 2 month. Really happy tengok dia membesar dengan sempurna depan mata. Love u baby!


7 comments:

wantie said...

Aneesa muda sebulan je dengan Aleesya Saya. baru dapat kaki ye...

Hmm.. Aleesya dah boleh lompat lompat sekarang. Dia berjalan umur 10 bulan cik greeny oi...

lepas ni mam dia la pulak kena main kejar kejar. hiksss

C'Jai said...

Seronok dapatbtengok perkambanan aak step by step depan mata..akak pun rindu zaman ni...sesekali rindu dtg akak tengok balik rakaman saat2 anak mula menapak jatuh...menapak dan jatuh agi...hihi...

SHAHZEE said...

wah aneesa dah pandai jalan..comel macam kaka aleesya jgk:)

adyna said...

happy kan bile anak2 dah pandai jalan..kena jaga2 selalu ;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

lepas ni..xamau duduk lah. nak jalan saja.. salam kenal (",) follow U.
singgah sini : http://mazliza86.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

seronokkan bila tgk ank dh pandai jln :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dpt kaki jelajah habis la pas ni..penat la mummy nk ligan hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...