Monday, 21 January 2013

Semangat...hidupkan blog yang nyawa2 ni :)


Assalamualaikum.. Terdengar dengar bunyi cengkerik kat dalam blog ni..haha. :D Sunyi sepi..Niat kat hati memang nak update blog setiap saat. Tapi, nak buat macam mana.. Semangat nak update tak datang datang. Time semangat datang tu, time tu tengah bz la pulak kononnya..hihi. Dah..dah..alasan banyak je saya bagi bila tak update blog. Tapi kadang kadang saya dapat update juga blog business saya 'HealthyBeautyDotMy' ni. Bukan apa...nama pun nak berbisness. Passion untuk bisness perlu maintain. Kadang rasa nak satukan je blog personal ni dengan business, bagi sekaligus update. Tapiiiiiii...rasa tak syok pula untuk my kids baca in the future. Tetiba banyak pulak tentang business dari cerita kami sekeluarga.. :p Takpe lah..saya teruskan ape yang ada ni dulu. Saya cuba and cuba maintain ye..in shaa Allah :)

Lagipun 'baru' dapat hadiah dari blogger Mommy cun Mazliza.. (baru dapat la sgt kan..saya yang baru nak update..hikhik. harap maap :p) Perfume! yeay...saya memang berhajat nak beli perfume tau. Terima kasih Mazliza.. :) Perfume J.Lo SPIRIT LIVE! Memang betul2 nak bagi saya Spirit untuk Live kan semula blog ni nampaknya kot! hahaha.. :D Ok, baikkk... start enjin sekarang. Vroommmm...


Sekian..nanti sambung lagi. :)

p/s: bau perfume kadang kala yang sesuai tu memang menenangkan.. Tahukah anda (ececehh..siap ade segmen tahukah anda :p) B complex juga boleh menenangkan dan hilangkan stress. Badan sihat, Fikiran tenang :) Berminat? Boleh hubungi saya atau [KLIK SINI] :)


1 comments on "Semangat...hidupkan blog yang nyawa2 ni :)"

Fieda Rafli on 21 January 2013 at 10:00 said...

salam ima..wah lamanya tak jenguk sini..ima pun lamanya menyepi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men