Saturday, 28 February 2015

Berendam Air


As salammualaikum wbt... :)

Memandangkan cuaca sekarang panas, memang banyak duduk rumah je. Bahang juga dalam rumah. Rasa nak berendam je dalam air kan..heheh. :p

Semalam, my hubby off. So, sempatkan singgah rumah MIL. Lama tak datang sana walaupun dekat.hihii.. Hari weekend ni my hubby dah busy, ada shooting wedding kat Shah Alam. Jadi, hari Jumaat pun boleh la jadikan sebagai weekend untuk spend masa bersama keluarga. 

Petang tu, lepas pergi rumah MIL..my hubby dah janji nak isi air dalam pool kat rumah dengan anak-anak. Tapi my hubby kata, air tangki or paip sejuk sangat la..cuaca panas, tiba-tiba masuk sejuk sangat takut terkejut badan. 

So, last minute plan...my hubby ajak anak-anak ke kolam renang MBMB. Terus google tengok waktu jadual renang. 

5:45 pm sampai, tapi..belum bukak lagi. Rupanya jadual untuk 2015 baru tukar.


Jadi, kami pun tunggu la kejap sampai 6:15 pm. 

Memang excited masing-masing. Air kolam sangat best sebab warm je. Just nice suhu air tu, tak sejuk. Baby Muhammad pun first time dapat masuk kolam betul-betul. Biasanya swim dalam besen je.hahah..

Baby Muhammad dah masuk, taknak keluar okeh. Sampai kecut dia main air. Daddy la melayan. Saya tak masuk kolam sebab takde baju renang yang sesuai (hahah..alasan, padahal tak tau berenang! Takut air dalam..:p).

Ok, next time boleh pergi lagi. Tiket, berapa ye? Lupa nak tanya my hubby. Maybe rm3 je kot. Nanti saya confirm ye. 

Baiii... ;)
Wslm.

0 comments on "Berendam Air"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men