Monday, 23 April 2012

Alhamdulillah... -Aleesya n Aneesa dah sembuh dari demam


As salam...

Alhamdulillah... Aleesya & Aneesa sedah sembuh dari demam.
So, mummy get back to work as usual..hurmmm~ xpuas duk rumah with my kids.

Aneesa pun dah 8months. Macam2 dia dah pandai. Ye la, hampir seminggu mummy cuti duk rumah mengadap baby aneesa je, mmg nampak what development and she learn everyday kan. Kesan red spot pada baby Aneesa pun sudah semakin hilang parutnya, seems like the chicken pox not really came out all.. Cuma sikit2 je.
Aleesya pun tinggal batuk2.. Now, we still usahakan untuk mengubati batuk Aleesya, kahaknya mcm byk.
Hope everything's going better...~♥
Pixca Aleesya at 1yr 8mo...how adorable she is~ :)

Pixca Aneesa at 5mo..still bam2 at this moment~
Really miss my kids... tak sabar nak balik and spend time with them!
Puas kalau dpt jd fulltime housewife mengadap anak2 tiap2 hari kan..
Tp bz juga jadi surirumah mengalahkan menteri agaknye..i'm sweating menguruskan anak2!hahah :D


 
 

0 comments on "Alhamdulillah... -Aleesya n Aneesa dah sembuh dari demam"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men