Friday, 27 April 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


As salam...

Daddy baru ni, BEN ASHAARI buat segmen hari ni..

SANTAI je blog Ben ni, mcm blog I pun santai..kih3..(but, i more rojak la..~ :p)
This segment open till 3pm today.
Jom join! :)

p/s: mentang2 la Ben dah jd daddy, asyik kuar story baby baru je kan..
Addicted to ur own baby - same like me..harus lah! syg anak lebih dari nyawa sendiri kan..~♥

18 comments on "BEN ASHAARI DAN BLOG AKU"

AtiEy eYkuu on 27 April 2012 at 10:47 said...

hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

Pka Rahim on 27 April 2012 at 10:54 said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

IntaNBerliaN on 27 April 2012 at 11:00 said...

a'aa kalu dh ada ank, mmg cite psl ank je kn.. sy pun camtu gak..hihii

Eyqa Hasnan on 27 April 2012 at 11:01 said...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram on 27 April 2012 at 11:03 said...

as salam ...

singgah sini dari segmen yang sama...

Mk Syahir on 27 April 2012 at 12:07 said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

AyueJean on 27 April 2012 at 12:24 said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek on 27 April 2012 at 12:31 said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

aima mazlan on 27 April 2012 at 12:41 said...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay on 27 April 2012 at 14:54 said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

eyka on 27 April 2012 at 15:18 said...

dari segmen yang sama .... salam perkenalan ... :)

MISS Z BERCELOTEH on 27 April 2012 at 15:21 said...

singgah sini dari segmen BA
jemput dtg blog miss z

Faizul Osman on 27 April 2012 at 15:40 said...

DATANG UTK MENJENGUK...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_27.html

FL blogh0use on 27 April 2012 at 16:06 said...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Ini Kisah Tia on 27 April 2012 at 18:28 said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

keli menari on 28 April 2012 at 16:52 said...

yahh..santaiii..

Mummy GreenyHouse on 29 April 2012 at 08:07 said...

thanks singgah sini.. nnt sy pulak terjahh korang yer.. :)

Diera Tekikushika on 30 April 2012 at 10:06 said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men