Wednesday, 16 May 2012

Hadiah Hari Guru My Kids' Nursery?


As salam...

Hari tu baru terbaca entry rakan blogger beli hadiah utk teacher taska kids die..
Lupa pulak skg ni my kids dah hantar di taska. So, haruslah melibatkan diri dlm aktiviti seperti itu jugak! :)

I'm still thinking..what is the most suitable, valuable and...jimat! hahah.. (ye la, skg tgh2 bulan mmg paham2 je la kan..hik3 :p)
Ingat nak buat sendiri je.. Tapi ada masa ke?
Tp nak buat ape ye?
Mcm ni ke????

Maaf la ye... bakat saya tak sampai tahap ni la..aiyakk!

Dulu penah buat cupcake sekali je..main2.
Dah la buruks rupanya..rasanya.."hmmmm...boleh la"..huuuu..~ (-_-)
Pic bwh ni cupcake main2 ngn Aleesya dulu..sila la kutuk ye, sy paham..hahah.. :D

So, apakah yg sesuai ye?
Craft?
Mcm ni?
Adoyaiii.. ni lagi x terer.. bg picture sahaja dari pakcik google ni boleh?hahah.. :D
Masa father's day, buatkan hadiah craft hubby utk Aleesya.
1 malam tak tido okay!!! tak sanggup la pulak tak tido malam ni utk buatkan teacher's aleesya punya present.hihii.. :p
 ini dia bantal daddy's day last year..~ :)

Hmm..still thinking. Any suggestion?

2 comments on "Hadiah Hari Guru My Kids' Nursery?"

IntaNBerliaN on 16 May 2012 at 10:08 said...

kalu dpt yg craft tu pun ok..

tpkan kalu xlarat.. better beli je kot.. ;-)

Mummy GreenyHouse on 17 May 2012 at 11:35 said...

mmg x larat + malas!kih2..
semalam balik keje terlupa,mlm baru teringat. x sempat nk gi beli. buat ape yg termampu je la~ :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men