Thursday, 24 May 2012

Swimming pool dlm bathroom?


As salam...

Kitorang ade swimming pool dlm rumah! :)
Kondo pun swimming pool public kat luar tau. Best betul ade swimming pool dlm umah~ :p

Swim ke? berendam je kot...
*sorry kalau pic ni seksi sikit..budak2 kan :p
 Al maklum la..bathroom pun cenonet kan.. bath tub pun xde buat berendam.
Pakai la mini pool je..nk pegi swimming pool kat Pusat Akuatik tu, takkan hari2 kan..huh~
Sonok jugak tgk dua beradik ni swim..eh, berendam!
Terkekeh2 gelak.. 
Lama dah beli, mmg berjasa betul pool yg comel ni.Muat2 je dlm bilik air kitorang yg comel jugak.. :p

Mini pool ni memang byk fungsinya..
Masa Aneesa baru lahir (kira time baby yg dimandikan ikut step2 tu), kitorg pakai mini pool ni je.
Kire macam besen baby bath tub tu la (mmg x penah beli sbb xde ruang nk simpan nnt sbb rumah pun cenonet kan..hihi..- insyaAllah harap2nya 1 hari nnt akan beli rumah yg best sikit..amiiin..-siap ade swimming pool real lagi..hahaha. berangan!)
Hmm..mini pool ni pun jd bath tub kitorg jugak kadang2..hahah :D (yela, tetiba rasa nk berendam bagai kan..~ :p)

Bila rasa xmo pakai, buang angin...lipat2 simpan.

p/s: tak sabar nak balik kampung minggu ni. Kat kampung husband ade pool besar..mak bapak pun boleh muat skali.  Boleh la Aleesya n Aneesa swim ngn kazen2 yg lain.. yeay!mesti lagi seronok.. (baby Aneesa pun ade float sendiri - tak sempat nak buat entry ttg baby float lagi..best sgt!)


 Banner

12 comments on "Swimming pool dlm bathroom?"

Riny on 24 May 2012 at 13:03 said...

macam teringin pulak nak berendam sesame..hik3

aTy _faRed~ on 24 May 2012 at 13:30 said...

baru2 ni ade orang hadiahkan kat Qaleef bende ni..memang terbaik..!! tak yah beli dah..besh..tak sabar nak tunggu anak ni besar sikit nak bukak pool die nih..;p

Mummy GreenyHouse on 24 May 2012 at 14:11 said...

@Riny : best jugak dpt berendam dlm tu..letak air suam2..ala2 jakuzi konon2nye..hihi :p
@aTy _faRed~ : dpt free lg best kan! mesti Qaleef pun suka sgt main air dlm pool nnt. :)

IntaNBerliaN on 24 May 2012 at 14:33 said...

adik sy pun asda beli untuk alisha.. tp yg besar sikit la... sy tinggal kt kg je... kt sini xda ruang nk main.. hihi

Mummy GreenyHouse on 24 May 2012 at 15:23 said...

@IntaNBerliaN : xpe, nnt alisha pegi pool yg real je terus kan.. :) sy pun xde ruang nk main, nasib la pool ni kecik muat2 dlm bilik air..kalau x muat, nk main kat hall, alamatnya sgt berkecah la...~

Maya Mayana on 24 May 2012 at 21:54 said...

budak2 ni memang suka main air..anak kita pun sama...

tp rumah kita pun cenonet,selalu main kat pantai tk pun mandi pool hotel

fieda on 25 May 2012 at 09:57 said...

seronoknya dapat berendam gini...

mummy menang la teka hadiah tu..kasi adress ye..

NOOR FATIN on 28 May 2012 at 23:17 said...

comelnya. hehehe kita dah besar, teringin rasaya nak rendam sekali :P

jemput join giveaway ni ;) tarikh tutup : 7jun 2012.

http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

Mummy GreenyHouse on 29 May 2012 at 17:57 said...

@Maya Mayana : huhu.. itu lagi ok dan best! awak dpt bawak anak2 selalu ke pantai or hotel.. :)
@fieda : best2.. tq fieda..maaf ye lambat respon.. :p
@NOOR FATIN : boleh je rendam sekali, rendam kaki je la..hihi :p

izan mama mia on 30 May 2012 at 11:00 said...

hai...kolam comel warna pink lagi kan....heheh

Ummi Iman on 31 May 2012 at 11:43 said...

alahai comelnya pool dia ;)

Mummy GreenyHouse on 31 May 2012 at 15:04 said...

@izan mama mia, @Ummi Iman : haha..ni je paling comel yg boleh masuk dlm bilik air kami pun..~ besar sikit je lagi, mmg xmuat dah.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men