Friday, 1 June 2012

Boyfriend Aleesya...eh?


As salam...

My kids ada boyfriend? hah?
hihi...tak ada la.. kalau ada, khabaq mai sapa itu orang! :p (kecik-kecik dah pandai ye!babap kang..)


Handsome tak this boy baju oren ni????
This boy is my SIL's son..Nama dia Aniq. Kira ni salah seorang cousin Aleesya la..
Aniq is 5 years old...
Aleesya memang kemaruk nak main denganAniq je kalau balik kampung.
Dah balik Shah Alam pun, asyik nama Abg Aniq je yang disebut-sebut..Alahai..~
Banyak-banyak cousin, Aniq je yang Aleesya paling serasi dan tak berapa nak segan silu..
Al-maklumlah...Aleesya ni seorang yang pemalu yang amat!
 
Aniq ni, kira sifu kepada Aleesya.. Apa yang Aniq buat, confirm Aleesya akan ikut.. 
Aleesya pun lagi younger than Aniq kan..of course la Aniq yang jadi SIFU! :p
Tengok dalam picture atas tu, Aniq sebenarnya tengah demam..
Tu yang monyok je muka dia..dengan Aleesya sekali monyok! haha..nama SIFU kan..gaya perlu la sama!:p
Kesian diorang..memang kurang ceria time balik kampung yang lepas.
Saya diarrhea..
Dengan Aniq demam, Aleesya tak ada kawan nak bermain sangat..
"Next time kita balik kampung lagi jumpa Abg Aniq ye Aleesya sayang..."
 
 p/s: banyak picture Aleesya masa kecik2 yg selalu tgh main2 dgn aniq.. nnt nak cari la, tepek kat sini banyak2.. Aleesya dah besar tengok balik mesti die segan silu dengan Abang Aniq kan..hihi..




 Banner

13 comments on "Boyfriend Aleesya...eh?"

C'Jai on 1 June 2012 at 10:31 said...

ralitnyeeeee...tengok apa tu bucuk2.2 org ni.. :)

Mummy GreenyHouse on 1 June 2012 at 10:46 said...

hihi..gini la gaya 2 orang ni..berkepit je sana sini. :p
tgk citer tom & jerry mmg tak berganjak 2 org ni..feveret!

AkmaFaizal on 1 June 2012 at 11:31 said...

sok2 besar tak tau mcm mana lagi...maybe jadi best fren..maybe jadi menantu..hehe

jemput join ga saye http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Mama Gee on 1 June 2012 at 14:49 said...

eh chomelnyaa dua2 ralit tgk kartun...

Mummy GreenyHouse on 1 June 2012 at 15:27 said...

@AkmaFaizal : tang jd besfren tu mmg sokong la..jd menantu??tidak digalakkan..tp, kalau dah jodoh..aiceh!kalau boleh tak nak la ngn sepupu..dh mcm adik beradik tgk haa..huhu~
tq..nnt sy rajin join GA ye :)
@Mama Gee : tgk kartun, mmg tak kira masa dimana jua.leka je..tak kartun, game..adoii..

Ummi Iman on 1 June 2012 at 16:47 said...

Suka tgk pic tu. Bdk2 pandai pilih. Dia pilih yg serasi dgn dialah tu. Nampak aniq pun jenis yang cool.

izan mama mia on 1 June 2012 at 22:00 said...

kamcing yer mereka...samalh ngan mia...balik kg baru ada kawan..sepupu ramai...heeh...

Mummy GreenyHouse on 2 June 2012 at 05:13 said...

@Ummi Iman : Aleesya terlalu memilih pula..tp nasib baik la ade juga yg serasi, kalau tak, berkepit je ngn mami dedi sepanjang masa..huu~ Aniq mmg cool dgn semua org.. :)
@izan mama mia : Mia mudah mesra dgn semua org tu.. blk kg je ade kwn2 ramai.bagus la, friendly...~♥

IntaNBerliaN on 3 June 2012 at 18:30 said...

tgk apa tu... kusyuk betoi.. :-)

ooo aniq dmam.. patut monyok je... tp comel.. :-)

Mummy GreenyHouse on 3 June 2012 at 21:32 said...

@IntaNBerliaN : aniq ni mmg comel, dari kecik lg nampak comel..skg die dah membesar, bukan main bergaya..tgk la dlm pic tu, kecik2 dah pandai buat rabut pacak2 sendiri.. :p

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ on 4 June 2012 at 09:42 said...

khusyuknya dua2 dok nengok, sampai tak sedar gambonya dah di snap2...datang sini balas kunjungan...I follow ur blog...

Mummy GreenyHouse on 4 June 2012 at 10:17 said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ : ha'ah..dua2 tak sedar. bila tunjuk pic ni kat diorang, masing2 tersipu2 malu..hihi.. :p

wantie on 4 June 2012 at 13:34 said...

hehehe.. nama anak kit asama la pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men