Wednesday, 6 June 2012

Wordless Wednesday: Aleesya with marshmallow


As salam...

This picture taken at our friend's wedding last Saturday..
Aleesya with marshmallow..posing je lebih sebab suka ade macam-macam bentuk marshmallow tu.
Aleesya tak berapa suka marshmallow..

p/s: hati-hati bila ada majlis perkahwinan ni.. pencuri sentiasa mengambil peluang. Kawan kitorang ni (pengantin) hilang salah satu hantaran die.. Samsung Galaxy ok! tak sempat die nak pakai..kesian sgt..jadi beringat la ye..~

 Banner

8 comments on "Wordless Wednesday: Aleesya with marshmallow"

Mama Atiyyah Umairah on 6 June 2012 at 15:32 said...

tomeynte alisha..suke posing yer..hehehee..
adoi,,cyannye kt pngntin..sbb tuh hntrn mhal2 kne cpt2 smpn dlm blik..sbb blee org tgh rmi n bz...mmg mcm2 kes la blaku....

Mummy GreenyHouse on 6 June 2012 at 15:53 said...

@Mama Atiyyah Umairah : dulu lagi suka posing..skg ni pemalu, bile ade org lain tgk je tak jadi pose. depan org2 yang die kenal, bukan main show off..hii.. :p

IntaNBerliaN on 6 June 2012 at 21:36 said...

haaa??.. hntaran pun ilang... nape smpai cmtu kn.. sggup mncuri... alahaiiii...

comel je aleesya senyum :-)

Ummi Iman on 6 June 2012 at 22:44 said...

Posing je.. :) dari dulu lagi.. Mmg kena hati2 ada yg ambil kesempatan. Tergamak sungguh kan? Kenalah jaga elok2. Letak dalam bilik berkunci

fieda on 6 June 2012 at 23:00 said...

kak fieda pun mkn marshmallow...uii..mmg kena jaga2 la ni time ada kenduri..bahaya..

Mummy GreenyHouse on 7 June 2012 at 11:23 said...

@IntaNBerliaN : barang2 mcm tu mmg pantang lepa sekejap..pencuri ape pun sanggup..mmg perlu hati2..
@Ummi Iman : dorang tak ingat kot dlm sibuk2 tu..ramai org pula kan..sekejap je dah takde.
@fieda : mmg bahaya..kena beringat bile dah ramai org, byk mata2 yg sentiasa nk ambil peluang.

Anje a.k.a Mama_Balqis on 7 June 2012 at 12:04 said...

perh, camne leh hilang barnag hantaran tu,mesti time bawak hantaran tu beramai2 then ada yang pura2 jadi sedara mara, pastu lesap hanset tu

Mummy GreenyHouse on 7 June 2012 at 12:43 said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis : hihi..xde la lesap time dorang usung hantaran tu..time sume org tgh sibuk..hantaran tu kat bilik pengantin rasanya..tau2 dah lesap.kotak je tinggal.~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men