Thursday, 12 July 2012

Aneesa sing a Timmy Time song!


As salam...

On Saturday last week, Aneesa buat Mummy Daddy tergelak-gelak.
Apa lagi, keletahnya memang sentiasa buat mak bapaknya gembira..

One of the favourite toons Aleesya is Timmy Time.
Sekarang Timmy Time selalu ada kat Disney Junior Channel.
 Oleh sebab anak pun dah minat, mummy daddy download la.
Then, masuk dalam handphone sekali.
Hmm..hadap la timmy time ulang-ulang..hihi. :p

So, bila kakak dah buka banyak kali, Aneesa tengok je la kan..
Sampai la hari tu, terdengar dia ikut sekali menyanyi Theme Song Timmy Time tu!
Pernah dengar tak lagu timmy time tu? boleh search you tube banyak.. :p


Ok, takda la hebat sangat Aneesa menyanyi.. (tapi, Aneesa tetap hebat untuk mummy daddy.. )
Aneesa baru je masuk 11 bulan umur dia, cakap pun belum pandai..
Aneesa nyanyi pun part sheep tu mengembeeek je..hihi.
But, it's really cute tau! serius.. :)
Tak sempat nak record gelagat dia.
Kami selalu sakat dia, nyanyi la timmy time tu, mesti Aneesa menyambung mengembeeeek!hihi.. :p

Ok, ni saya tepek lirik lagu timmy time tu.
Part Baaaa (mengembek~♫) yang saya bold tu, semua Aneesa mengembek sama-sama.. :p
Lets sing a song Aneesa! ~♪♫♪♫...♥

Timmy Time Song




It's Timmy time!
♪ Timmy, it's Timmy ♫

BAaAaa! <-- (time ni Aneesa pun mengembek sama)



He's a little lamb with a lot to learn




Timmy, it's Timmy

BAaAaa! <-- (lagi!) ♪



He's a handful of trouble at every turn

Timmy leaves the farm, goes out to the world
Trying to be cool he's number one
He joins all his friends on a big adventure
And he's always having such a lot of fun (a lot of fun)




Timmy, it's Timmy

BAaAaa! ♪



He's a little lamb with a lot to learn




Timmy, it's Timmy

BAaAaa!



He's a handful of trouble at every turn (a lot of fun)

Timmy, it's Timmy

♪♫BAaAaa!



He's a little lamb with a lot to learn

It's Timmy time!

p/s: Dapat bayangkan tak kecomelan Aneesa mengembek time lagu ni.
(sambil badan Aneesa goyang2 konon dancing la tu! :p)

p/s lagi: dah join GA saya? jemput la kalau sudi.. :)


12 comments on "Aneesa sing a Timmy Time song!"

aNereO UsitHe on 12 July 2012 at 14:29 said...

kan lagu timmy time ni cute...mst la anak2 kecil suke :)

wantie on 12 July 2012 at 15:27 said...

hahaha.. menag cute la kalau baby dapat sebut or praktik satu satu perkara.

siti norsarah Aminuddin on 12 July 2012 at 15:48 said...

ala...my 11 months old son tu lagikla..takde bunyik...smapai skrg sarah x dgr bunyik butir dia bebel. at least aneesa ni cepat jugak nak bercakap :)

IntaNBerliaN on 12 July 2012 at 16:26 said...

hahhahha terbayang2 aneesa mengembek sama2.. hihii comel! :-)

aTy _faRed~ on 12 July 2012 at 17:02 said...

mesti tersangat cute..!!!

Ummi Iman on 12 July 2012 at 17:51 said...

Mesti cute je.. Knp tak ambil video? Nk tgk ;)
Bijak sungguh dia, kecil2 dah pandai

fieda on 13 July 2012 at 00:05 said...

wah..maira pun sama gak la..

Elyda Mama Lydya on 13 July 2012 at 09:37 said...

COMEL..suka2 :-D..download dr You Tube ke? Cane nk download?

Wanieys on 13 July 2012 at 10:40 said...

wah mesti comel jer time dia nyanyi tu kan heheh

Wanieys on 13 July 2012 at 10:40 said...

wah mesti comel jer time dia nyanyi tu kan heheh

anisalya on 14 July 2012 at 01:00 said...

sekarang ni dah season baru ke? sbb sblm ni dok ulang yg itu jugak.

adyna on 16 July 2012 at 14:32 said...

yang nie akak tgk pun akak gelak..

p/s : psst akak dah tua ler..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men