Monday, 9 July 2012

Intro...nak buat GA greenyhouse ke?




As salam...

Hihi... tak habis-habis lagi kan.
Ingat tak saya ada post tentang nak buat GA kat entry ni..(klik sini)
So, saya memang berhajat nak buat GA. Tapi layak ke?
Comment2 korang pun saya tak sempat nak publish, sori sangat sebab weekend bz
tak sempat nak bw..lagi2 kat rumah tengah takde internet pula..aduhai.. :(

InsyaAllah, nak buat GA kecik2 je..lagipun saya rasa mesti tak ramai yang join.
Ye la, blog saya pun tak ramai yang baca..hihi.
Mummy ♥ my lil greenyHouse
Untuk intro GA saya, saya nak revealed beberapa blog lain yang ada kena mengena dengan GreenyHouse. :)
Blog2 itu adalah..

Ok, sila lah jenguk blog tak seberapa itu. Walau blog tak seberapa, servis tip top tau..hihi.
(blog mmg tak seberapa sbb yang menyelengarakan blog masih baru belajar2 berblog..kih3.. :p)
Sudi-sudi la follow dan terima kasih kerana berikan sokongan.. 

Meh saya kenalkan..blog2 itu:

- SSM Registered company.. main servis adalah fotografi
- macam-macam event Elvira Studio boleh cover..more info, tanya je Elvira Studio
- Main Photographer, is my hubby.. :) Kalau nak lebih fotografer, my hubby akan bawa kawan2 photographer yang join venture.. :p
- Harga sangat berpatutan. Kalau nak korang ade budget sendiri, kitorang buat pakej ikut budget anda juga. :)
- Product lain: album, poster, etc.
- Sebarang pertanyaan, boleh email ke: elvirastudio@yahoo.com
Profile picture

 - Online shop: menjual barangan baby, kanak..etc. Semua barang2 yang menarik, kiut miut, praktikal, serbaguna.. (maybe akan ada juga barang yang pelik2 dan jarang dijumpai.. :p)
- Yang ni, baru je nak beroperasi. Sedang berusaha.. :) banyak lagi tak upload .. :p
- Soon, banyak lagi barang yang akan dijual. Mungkin tak semestinya barangan kanak2 sahaja, juga untuk dewasa..yang pastinya memang menarik :)
- Sebarang pertanyaan, emailkan kepada: erynastuff@gmail.com
atau
SMS: 017-226 9327 (sms sahaja tau.. tengah kerja susah nak angkat call..hik3.)

p/s: Saya akan buat entry tentang GA saya akan datang.. simple je, sebab hadiah pun simple.. :)
Tungguuuu.. ~ (^_^)
"nak settle kerja and bw dulu.. :p"

15 comments on "Intro...nak buat GA greenyhouse ke?"

Wanieys on 9 July 2012 at 10:44 said...

wah sis nak buat ga...best2...kompom2 wani join nanti heheeee

wantie on 9 July 2012 at 10:46 said...

nanti saya jengah blog blog tu yer.

saya suka join GA. jgn lupa updatedkan untuk saya ye.

fieda on 9 July 2012 at 10:55 said...

terjah...

Wawa on 9 July 2012 at 11:23 said...

asal ade hupdate, cnfirm bace...hihi...:)

sueshe on 9 July 2012 at 11:50 said...

bile nak lauch kan GA ni..nak gk join kan diri..hihihi..santeekk header...header baru eh??lame xjenguk sini..:)

permata biru on 9 July 2012 at 12:16 said...

nak tgu juga GA greenhouse..

Zie on 9 July 2012 at 12:23 said...

insyallah akan dapat sambutan tau... wah mudahan bizz sukses yer..

adyna on 9 July 2012 at 12:41 said...

confirm join nyer :)

Kesuma Angsana on 9 July 2012 at 12:51 said...

sokong2 buatlah.. nnti saya join klau berkesempatan yek!

C'Jai on 9 July 2012 at 12:54 said...

belum cuba belum tau....follower sesebuah blog bukan penilai blog tu tidak diterjah oleh blogger2 lain... betul tak...

Ummi Iman on 9 July 2012 at 16:31 said...

Mesti ramai yg join ;) boleh tambah rakan. Insyaallah akan support. Dah tgk 2 blog tu. Saya minat ambil gambar. Belum ada rezeki nk beli. Mahal kosnya ;)

IntaNBerliaN on 9 July 2012 at 19:26 said...

InsyaAllah nanti adalah yang join tu.. jangan risau yer :-)

btw, sy dah follow 2 blog lg 2... :-)

*ooo yeke.. ltk kunyit cam alisha tu ek... baguslah.. buat byk2 kali mesti lagi cpt ilang... :-)

moga cpt sembuh :-)

izan mama mia on 9 July 2012 at 22:43 said...

bt laa..nnt ramai yg joint..

aTy _faRed~ on 10 July 2012 at 10:42 said...

tak reti nak buat GA ni semua..:) aty tak sempat pon kot nak buat..nak buat satu n3 pon sekarang amik mase..huhu..tapi kalau awak buat..ley ar joint..haaa..tu saye suker..kot2 ley dapat adiah free..;p

anisalya on 14 July 2012 at 01:01 said...

gud luck ye dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men