Monday, 2 July 2012

Wah! Follower GreenyHouse dah 100...


As salam...

Wah...tak sangka tau!
Follower saya dah seratus (kecoh je saya kan..orang lain follower dah ribu riban dah..hihi :p)

Excited tu..ye la, saya rasa macam saya sorang je yang suka bukak and baca blog Greeny House ni.hahah.. (ape daa baca blog sendiri! aisehhh..kantoi :p)

Blog ni pun syok-syok sendiri je..
Walau umur blog ni baru 5 bulan,  tapi saya suka sebab dapat kenal ramai bloggers yang best-best and baik sgt! Blog-blog korang memang best!! (akan berusaha nak buat blog ni best jugak utk semua..☺)

Thanks korang... Tanpa sokongan dan dorongan anda, siapalah blog picisan ni.. :p
(thanks to my hubby too, coz izinkan saya berblog and story2 bout the kids and us kat sini..~♥☺)

Sehari tak bukak blog, rasa tak lengkap (tapi, selalu jugak tak dapat nak bukak blog setiap hari sbb tak sempat, byk benda nak diuruskan..priority first! :p) 
Terima kasih juga bagi yang sudi follow blog saya.. (mana yang saya tak sempat nak jenguk and follow back, nanti saya singgah sana ye..jgn risau!~♥)

Saya akan berusaha kongsikan yang terbaik kat sini..
Saya budak baru belajar, kalau silap tolong tunjukkan ye.. :)

Sempena 100th GreenyHouse follower ni, ape saya nak buat ye?
GA? Contest? Hadiah? Donate2?
Ala...saya tak pandai la..nanti-nanti saya fikirkan ye.. :)

Love u all!

p/s: maaf tau...bukan nak kecoh2..tapi sy mmg teruja sbb tak percaya! hihi.. yela, saya bukan pandai sgt berblog.. nanti sy fikirkan nak buat ape utk u all k.. :)


14 comments on "Wah! Follower GreenyHouse dah 100..."

Wanieys on 2 July 2012 at 12:32 said...

xper kak faham...nanti mesti makin ramai follower akak..teruskan berblogging yer :))

wantie on 2 July 2012 at 12:53 said...

Syabas! kira ok la tu . Saya ni dah 3 thn berblog dek, follower move mcm siput.

Haryati::Faizal on 2 July 2012 at 13:45 said...

tahniah ye! eh, eh...tu ada gamba sy! hehe... semoga terus berceloteh kat blog ye! seronok kan bl dah ramai kawan....

Natasha on 2 July 2012 at 14:28 said...

biasela tu sis, siape tak excited dpt 100 followers.. congratez ye :)

Mama Atiyyah Umairah on 2 July 2012 at 14:46 said...

wah..tahniah..tpi belog mama green mmg best..ade jer new entry..cam mama atiyyah neh..jap ade..jap xde..ni nk bsalin..trus mynepi la skjap...huhuhuhh.....

Elyda Mama Lydya on 2 July 2012 at 14:51 said...

Wah cptnye dh 100..sy ni lg la menaip syok sndiri je..huhu..kdg2 rse mcm nk luah pape taip je..pastu psl lydya je..xpe la kan at least besar sek sok ank2 bole baca pahit manis seorang mama..

IntaNBerliaN on 2 July 2012 at 16:01 said...

ooo br 5 bln ima berblog yer... :-)

tahniah... follower dh mkin ramai :-)

Kesuma Angsana on 2 July 2012 at 16:50 said...

tahniah yek! happy for u

aTy _faRed~ on 2 July 2012 at 16:55 said...

ramai gak tu.. dari seratus ni ar nanti jadi 10 ribu..:) isnyaallah...

Joanna Yunus on 2 July 2012 at 17:47 said...

bestnya dah 100..... Tahniah ye

fieda on 2 July 2012 at 23:35 said...

oo...umur blog ni 5 bulan..ok la tu ima dah dapat kumpul 100 follower..kak fieda dulu lagi la slow..baru2 ni jer start aktif tu...
ima buat la teka2 ker atau ga simple2 ker..just letak link ker kat komen tu..

kak fieda dh baca email tu tp tak sempat nk balas sbb dh terdelete komen tu..mekasih ye kasi watermark yg baru..belum cuba lagi ..

mama aryan on 3 July 2012 at 08:14 said...

sama la kita..saya pun masih sikit follower,tp xper tetap tulis gak hari2,kdg2 mcm syok sendiri jek,tp x kisah lah,yg penting saya suka

anisalya on 4 July 2012 at 10:04 said...

dulu masa baru berblog semula lepas 2-3 thn tggl mmg ada jugak kejar follower. tp bila ingat tujuan berblog ni, dah tk kejar follower lagi dah.

C'Jai on 6 July 2012 at 13:07 said...

wah tak lama lagi ribu riban la tew...
C'jai punye blog pun,untuk syok sniri jee...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men