Monday, 16 July 2012

Contoh entry GA: GA Simple GreenyHouse..Yeay!


As salam..

Sebelum ni ada saya cakap nak buat contoh entry nak join GA kan?
sori la..hari ni baru sempat nak jenguk blog.
Ahad pun kena gi opis settlekan keje.. :(

Ok, mula2 korang follow la blog2 ni dulu..tau kan nak follow camne.. :p
http://greenyhouse.blogspot.com/
http://elvirastudio.blogspot.com/
http://erynastuff2u.blogspot.com/


Then, korang buat la New Post..
copy je contoh entry kat bawah ni pun boleh..sy dah siap2 letak link. :)
.
.
.
.

Title: GA Simple GreenyHouse..Yeay!

Saya join GA Mummy GreenyHouse.. :)


Nak join jugak?
Klik banner kat atas tu untuk tahu lebih lanjut :)
atau, KLIK SINI.

.
.
.
.
Ok? dah siap Paste? boleh la publish..
Then, korang view post entry yang dah publish, copy link kat url address tu..
contohnya utk url entry ni: http://greenyhouse.blogspot.com/2012/07/contoh-entry-ga-ga-simple.html

link url tu, korang Copy and Paste kat dalam ruang comment GA saya k..
Siap! :)


4 comments on "Contoh entry GA: GA Simple GreenyHouse..Yeay!"

izan mama mia on 16 July 2012 at 14:21 said...

heheh..saya dh siap htr link dah..

IntaNBerliaN on 16 July 2012 at 14:42 said...

dah join... hihii

wantie on 16 July 2012 at 14:48 said...

dah buat tapi belum terlupa nak publish plak.

nanti senang saya publish k.

anisalya on 17 July 2012 at 03:49 said...

harap2 sempat join la. seakrang ni bz sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men