Monday, 16 July 2012

Indoor camping! :)


As salam...

Cuaca sekarang tak menentu di area saya.
Jadi, kalau nak ber'camping', indoor je la..hihi..
Aleesya got her own tent! sangat comel...mummy yang teruja..:p (masa kecik2 mummy teringin nak masuk tent mcm ni tak dapat..huuhu..~)
We buy this tent 2 weeks ago~
Memang dah lama saya cari tent sebiji macam ni untuk Aleesya, memang taknak design yang lain.. (pernah jumpa design lain, hampir nak terbeli sebab tak jumpa2 yang mcm ni..hihi.nasib tak beli yang tu. :p)
Rezeki Aleesya dapat tent yang kami sangat berkenan! :)
Kebetulan, kami nak pergi berkhemah kat Sunway Lagoon 2 minggu lepas. So, beli la tent ni..(tapi tak jadi gi sunway lagoon last 2 weeks..... :( sebab my kids tak berapa sihat and my SIL datang ajak pergi tengok Dinosour Live kat Pusat Sains Negara.. )

Jadi, tent ni duduk je dalam rumah.. (rumah Aleesya dalam rumah Mummy Daddy! :p)
Aneesa pun excited..
Tapi, macam biasa la... Aleesya terlebih excited.
Sleep pun nak dalam tent.
(Malam pun tidur dalam tu, so kitorang letak tilam and kipas duduk tu hala kat dlm tent untuk beri lebih keselesaan pada Aleesya.. )
Lena Aleesya tidur
Best tau duk dalam ni.. saya pun excited! :p
Sebelum masuk rumah Aleesya ni kena bagi salam.. :)

Tengok...aneesa pun excited. Kejap2 keluar masuk.. :p

Aleesya suka sangat :)
Tak sabar nak buat tent masa baru beli..

Harga dia boleh tahan mahal jugak bg saya! tapi berbaloi utk kitorang..
Actually hari first ternampak tent ni tak jadi beli sbb rasa mahal sgt..RM59 kalau tak silap.
tapi 2nd time pegi, terus beli..
Mummy sampai termimpi-mimpi nak beli tent ni..hahahah :D
Beli kat Giant je pun...hik3.. Giant 2 minit dari rumah saya.. :p

10 comments on "Indoor camping! :)"

wantie on 16 July 2012 at 17:06 said...

orang dewasa boleh masuk ke kat dalam tu?

hehehe.. cute nye tengok dorang tu.

Jaa on 16 July 2012 at 17:29 said...

bestnyer dia, kaler pink lagi tu.. berapa ringgit harganya masa beli..masih RM59 ker?

Zie on 16 July 2012 at 17:32 said...

kalau beli kt ank zie pun mesti dorang exited gilers nih.. Hehe

aTy _faRed~ on 16 July 2012 at 17:33 said...

waaahhhhh..cunnyer...macam besh jer..tapi kalau saye beli tah mane nak letak tah...

Wawa on 16 July 2012 at 21:40 said...

same lah cam adik sy plg kecik tu...khemah yg duk bawak g pantai, pasang dlm umah, nk tdo pun dlm tu...sebaek la tent ni kecik n comel je...baru la aleesya n aneesa jd princess mummy n daddy nye...:)

anisalya on 17 July 2012 at 03:48 said...

RM59 tu rasanya affordable la mummy. hehehe...

adyna on 17 July 2012 at 10:47 said...

akak ada 2khemacam nie redeem point huggies..malas pasang buat penuh ruang tamu jer...besau sangat n deme dua beradik main sampai..terjatuh2 khemah nie hehehe..

free jer..tapi nak beli pampers nyer le hehehe

Wanieys on 17 July 2012 at 12:42 said...

wah cantikyer tent tu kaler pink lagi...rasanya harga tu murah la 59 hihi

IntaNBerliaN on 17 July 2012 at 14:13 said...

dkt betoi dgn umah.. 2 minit je... hehhehe

kalu dpt camni... jgn kata aleesya.. sy pun teruja tgk.. hehhe

fieda on 17 July 2012 at 17:22 said...

wah...syok tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men