Tuesday, 17 July 2012

Hadiah-hadiah yang simple untuk GA GreenyHouse


As salam..

Dah join GA saya? Terima kasih bagi yang sudi join.. :)
Yang berminat nak join, sila la ye..di alu-alukan..

Jom zoom in hadiah GA.
Sebab GA simple, so hadiah pun simple je la kan.. :p

Hadiah utama (worth RM70) x 3 pemenang:
Shawl + Flashlight Earpick + ES Photography Voucher RM50 + Blog Header, customade design

Hadiah saguhati x 2 pemenang:
Garnear Overnight Cream Sample, 10ml + Blog Header, customade design + Flashlight Earpick

Hadiah follower bertuah x 1
Glashlight Earpick

1. Shawl: ada 3 shawl ni.. So, diberi kepada pemenang 3 undian yang pertama.
Shawl ni masih dalam plastik, tak pernah bukak. Dulu saya beli banyak2, tapi tak rajin nak pakai sejak ada anak kecik ni.. Ini antara yang belum bukak. Actually ada lagi, tapi tak tau saya letak mana. Nanti nak kena cari.. dah jumpa boleh buat GA lagi next time.. :p

2. Flashlight Earpick: boleh beli kat ErynaStuff jika berminat. Untuk GA ni, saya bagi free pada pemenang. Tapi, maaf la..sebab saya nak bagi free ialah - kerana ia ada defect/ kecacatan kecil. Tapi still elok and boleh guna seperti biasa. performance tetap ok. Defect tu sekadar calar, or pecah sikit kat bahagian tutup. (tak bape nampak n tak perasan..tapi saya tetap tak sanggup nak jual kalau rosak2 sikit pun.. )
Recommended! :)


3. ES photography voucher RM 50: bagi anda yang ingin buat photoshoot persendirian/ majlis/ maternity apa2 la..
Check dgn ElviraStudio pakej2 yang ada and apa yang korang nak. Then, jika pakej yang korang ambil tu RM 200, korang boleh guna voucher RM 50 tu, hanya perlu bayar baki RM 150 je.


4. Garnear Overnight Cream Sample, 10ml: Sample ni saya dapat masa beli buku kat expo baru2 ni. Tapi saya tak guna Garnier..daripada terbuang begitu saja, baik bag korang.. korang cuba la..kot2 boleh secomel Lisa Surihani nnt.. :)


5. Blog Header, customade design: Actually saya baru nak belajar nak buat header sendiri. Tak kretif mana pun..Simple2 je. Korang lagi pandai kan.. So, sambil practise nak buat header untuk kawan2. Ke...ade yang nak sponsor???hihih..kalau nak sponsor amat dialu-alukan. :) Sy pun tak pandai langsung nak buat doodle2 ni. :p Takat edit2 pic boleh la.. :)
Tgk, header sy pun simple je kan.. :p Boleh la buat header basahan..

Ok tak hadiah2 ni?
Harap you all sudi la menerima kenyataan pemberian hadiah yang tak seberapa ni.. :p
Simple je kan.. Nanti next time kalau ade bajet lebih sikit, boleh la bg hadiah yang best2. :)

Good Luck semua! (^_^)

7 comments on "Hadiah-hadiah yang simple untuk GA GreenyHouse"

MAY on 17 July 2012 at 13:43 said...

OK LA TU ADIAHNYE..ORG CKP TGN MBERI LBH BAIK DR TGN MENERIME..HIHI

IntaNBerliaN on 17 July 2012 at 14:11 said...

hadiah best je... alaa xkisah pun rosak sikit2 tu.. yg penting ikhlas... :-)

aTy _faRed~ on 17 July 2012 at 14:19 said...

hadiah memang cun..!!!

Sue PeLik on 17 July 2012 at 14:21 said...

okeh! dengan laungan kata " sy mahu menang! hihihi"

wantie on 17 July 2012 at 14:24 said...

wah.. suke suke...

hadiah menarik. nak publish la malam ni. hehehe..

adyna on 17 July 2012 at 15:48 said...

terbaek!!! akak mesti menang hehehe mcm confirm je menang

fieda on 17 July 2012 at 17:22 said...

hadiah best tu ima..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men