Tuesday, 24 July 2012

Hadiah dari Net's Baby Cake!


As salam..

Dulu saya pernah masuk GA Net's Baby Cake from BabyIbu blog.
Nak baca entry GA saya klik sini

Alhamdulillah...saya terpilih.
Hadiahnya dah sampai hari ni!
Sangat cute, sweet, adorable....really like it!
TQ so much Nety!~♥

Ini la dia..... (^_^)
 
 

Menarik sangat!

Hadiah saya dah siap lama dah.
Kenapa baru sampai?
Nety (pemilik Net's Baby Cake) contact untuk beri hadiah.
Excited sangat..ingat nak collect sendiri, sambil-sambil boleh berkenalan dengan Nety yang kreatif ni.
Tapi, apakan daya...asyik tak menyempat saya nak pergi collect.
 Jadi, Nety tolong poskan je..
Tq again Nety! :)

Haaa... korang berminat tak?
Seriously sangat sweet. Macam ada dalam tu..
Nak jugak?
Order la kat Net's Baby Cake!

Jom cuci mata...Kat FB Net's Baby Cake pun boleh.. :)



10 comments on "Hadiah dari Net's Baby Cake!"

mama aryan on 24 July 2012 at 16:09 said...

cutenye..dpt kat baby mesti best nih,mak baby pun soka..hahaha

wantie on 24 July 2012 at 16:35 said...

sungguh shomey hada tu. rasa mcm nak peluk peluk je.

PinkUmmi on 24 July 2012 at 16:44 said...

cutenya hadiah nih...pas kat sini satu leh...hahaha

IntaNBerliaN on 24 July 2012 at 16:52 said...

alahaiii comelnya.. dah jimat utk baby baru.. hihiii
;p

Ummi Iman on 25 July 2012 at 00:18 said...

Sesuai lah utk anak2 ya.. comel dan menarik

adyna on 25 July 2012 at 10:22 said...

pernah tgk dalam pa ma promosi fb n blog nie..nak masuk juagk coz masa tu ngandung azim...tp dah tak der rezeki akak tak jadi beli..memang cntik kan :)

anisalya on 25 July 2012 at 11:33 said...

cantik sangat dear. congrats.

Kesuma Angsana on 25 July 2012 at 12:35 said...

cute nyer n cantik

Wanieys on 25 July 2012 at 14:36 said...

cutenyer..comel jer hihi

C'Jai on 28 July 2012 at 06:43 said...

Tahniah..tahniah..rezeki anak2...kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men