Friday, 27 July 2012

Happy 1st Birthday anak susuan.. :)


As salam..

Semalam 26 Julai, genaplah setahun Syaurah..
Selamat Hari Lahir wahai Syaurah! :)

Siapa Syaurah?
Saya pernah tepek pic Syaurah kat entry ni, pic Baby Aneesa sedang main2 dengan baby Syaurah.. :)

Syaurah cousin Aneesa yang sebaya, beza 3 weeks je..(means, lagi 3 weeks Aneesa pula setahun..yeay!)



Syaurah pernah minum susu saya dulu masa baby, Aneesa pun pernah minum sisi my SIL. so, dorang ni memang adik beradik susuan la.. :)

Sempena setahun Syaurah, maklang a.k.a. mummy doakan moga syaurah sihat sentiasa, jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat..maintain cute k syg..love u.mmuah! :)


P/s: kpd pemenang GA, harap sabar jap ye..nnt sy email reply email. Ade prob internet sikit, ni pun tengok tenet pakai phone, x pandai..sshnye... :p


10 comments on "Happy 1st Birthday anak susuan.. :)"

aTy _faRed~ on 27 July 2012 at 10:42 said...

macam anak sendiri..:) same macam aty..ade anak susuan dari adik sendiri yang beza pon 3 minggu jugak dari qaleef..:) neway..hepi besday syaurah..:)

PinkUmmi on 27 July 2012 at 12:33 said...

Happy Birthday Syaurah

wantie on 27 July 2012 at 12:46 said...

Aleesya pun dah setahun hari ni. then dia pun pernah minum susu my siter in law. tapi cuma sekali kenyang je. tak leh la nak kira yang dia tu anak susuan my SIL. tul tak?

Ummi Iman on 27 July 2012 at 14:15 said...

Comelnya dia. Happy best day shaurah. Semoga membesar dgn cemerlang dunia dan akhirat

adyna on 30 July 2012 at 15:30 said...

OWH..ADA 3 ANAK LAH MUMMY :)..

Kesuma Angsana on 31 July 2012 at 15:32 said...

cute nyer dia!

IntaNBerliaN on 1 August 2012 at 11:08 said...

happy belated bzday utk syaurah... moga membesar sbgai ank yg solehah :-)

Wanieys on 1 August 2012 at 11:47 said...

hepy besday syaurah....owh anak susuan sis yer

C'Jai on 2 August 2012 at 16:37 said...

Kiut miut syaurah..

anisalya on 7 August 2012 at 03:54 said...

happy belated ye comel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men