Thursday, 30 August 2012

Cuti Raya...blog pun cuti? :p


As salam...

Wah! lamanya tak bukak blog.. memang kerinduan dengan blog ni. Rindu nak jengah rakan-rakan bloggers yang lain.
Tapi apakan daya..cuti sakan! hihi..blog pun cuti. Ramai yang sudah kembali untuk bekerja seperti biasa pada minggu ni.




Ada yang masih bercuti minggu ni? Wah! cuti sakan yer? Saya??? Cuti sakan la, sebab dah cuti selamanya... (mentang-mentang dah jadi surirumah sepenuh masa kan..tapi, MC jangan harap la..hik3..)

Blog ni pun sunyi sepi...takde pengunjung nampaknya. Mana tidaknya..tuan rumah pun tak muncul-muncul kan..hahaha :D
Tak menyempat nak online and update blog.. :p
Banyak cerita nak di catat dan di abadikan dalam blog ni. Cerita sebelum raya, hari raya, cuti-cuti raya, update perkembangan my lovely kids, dan lain-lain lagi.. :)
Dan...Rindu nak jengah kawan-kawan blogger yang lain.. :)

Ok..ni kira nak warming up dulu. Akan di update sikit-sikit..jengah sikit2..lama-lama jd bukit..~:p
Stay tuned!


11 comments on "Cuti Raya...blog pun cuti? :p"

siti norsarah Aminuddin on 30 August 2012 at 14:29 said...

jgn lupe post gambar raya ye :)

Sue PeLik on 30 August 2012 at 14:35 said...

sama laaaa. tapi blog saya cuti tak lama sgt. hihihihi

Saleha on 30 August 2012 at 15:24 said...

sayapun arini baru update blog
nak dapatkan mud agak susah juga

wantie on 30 August 2012 at 15:59 said...

hm... baru la nampak N3 kat rumah ni. kembali la bersiaran. windu la

aTy _faRed~ on 30 August 2012 at 17:57 said...

heheh...itu adalah biasa...dah namenyr tuan blog bercuti kan..;)

C'Jai on 1 September 2012 at 03:03 said...

Tu la pasai...lama tak nampak tuan umah..raya sakan upenyeeee..tak sabar nk baca kisah2 raya ni..update cepat..hehe..

SHAHZEE on 3 September 2012 at 12:33 said...

welcome back mummy hehehe

Kesuma Angsana on 3 September 2012 at 16:02 said...

xpe tetap curi2 singgah jd silent reader hehehe

sal ya on 4 September 2012 at 06:46 said...

mmg ramai yang bercuti. fully mommies la tak pernahnya naki cuti2 ni.

IntaNBerliaN on 5 September 2012 at 18:16 said...

sy ni plak kdg org xcuti pun sy cuti dr berblog.. hihii

nur on 8 September 2012 at 21:22 said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men