Thursday, 20 December 2012

Confused ada banyak blog?


Assalamualaikum w.b.t..

Ok..just a quick update. Saya baru nak panas enjin untuk bw sambil tinggal komen kat blog korang yang ohsem tu... :) Sebelum ni saya amat limited nak guna internet kat PC. Dengan pindah rumah, PC rosak, internet line terputus... Jadi, banyak bw pakai henpon, so mmg sangat tak puas dan susah nak tinggal komen.

Sekarang dalam usaha nak aktif balik kononnya. In shaa Allah... :) Tapi, tak dapat nak pasang enjin turbo lagi.. Banyak komitmen, tapi atas minat yang mendalam dalam blogging (ecehcehh.. :p), saya teruskan jua walau apa rintangan..
Oh yaa.. saya rasa antara korang memang ada yang tahu saya ada beberapa blog (termasuk blogshop, dan blog photog my hubby). Jadinya...kalau saya bw, tapi saya guna ID lain untuk tinggal komen..harap korang tak terkejut lah.. :p Actually kadang terlupa nak logout..kadang leceh nak login GreenyHouse semula. Kadang saya sendiri confused..hahaha :D

Untuk blogshop saya, saya guna ID ZaimahBakar. Ni utk blog yg dulunya erynastuff2u.blogspot.com (wahh...korang perasan tak saya dah tukar domain untuk blogshop ni?? Cun tak?hihii) Sekarang dah jadi www.HealthyBeauty.my



Dan lagi satu ID ElviraStudio utk blog photography ElviraStudio.

Ok..nanti saya update lagi..

5 comments on "Confused ada banyak blog?"

Mimie on 20 December 2012 at 12:27 said...

ok..noted

Nieyxzha Hassan on 20 December 2012 at 15:25 said...

Orait..roger!^^

adyna on 23 December 2012 at 11:10 said...

akak pun sama, kdg2 terguna suami nye hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief on 24 December 2012 at 10:25 said...

owh yg lain blogshop yer

MAZLIZA ABD RAZAK on 26 December 2012 at 16:30 said...

semoga tercapai impian tu

ha...ingat tak hari tu ada teka berapa muka orang kat pokok kan
jawapan dia betui
saya dok tunggu email kat saya detail tak email pon..ada hadiah tau
email : mazliza09@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men