Thursday, 20 December 2012

Gold Coast..here we come!


Assalammualaikum w.b.t..

Gold Coast Ausie! oHH...bukan..bukan..yang Australia belum sampai lagi..in shaa Allah satu hari nanti kan sayangs sayangsku sekalian.. :)

Gold Coast Morib! Ok la tu.. Dan yang paling happy Aleesya la kan..suka dia dapat berjalan.. Dah lama bertangguh nak bawak Aleesya pergi sana sebab incident kecil ibu jari kaki Aleesya yang lepas. Bila dah sembuh pula, masing-masing sibuk. Takde kelapangan nak bercuti. Jadi, tiket hold dulu.. Nasib baik tak hold sampai expired..

Perjalanan kami bermula pada ahad jam 2 ptg dari melaka terus ke destinasi yang dituju. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 2 jam. Cuaca amat baik sekali tetapi hujan seketikanya sampai disana. Renyai2 jer.

hahaha..skema sikit ayat kat atas yg bold kaler merah tu. My dear hubby yang taip..tengah tengah syok baru nak update blog, tetap ade yang nak join taip taip jugak..ingatkan my kids je yang selalu nak kacau mummy tengah menaip..hikhik.. gurau je sayang.. my hubby nak buat kerje sikit guna pc, jadi saya beri laluan dia guna pc dulu la.. :p

Kita terus layan gambar je la... :)





  






Best tak?? bercuti memang best la kan.. Saya puas hati juga untuk percutian ni. Kalau korang nak pegi, try google google voucher promosi nak pergi sini. Berbaloi ambil time promo :)

Ehem..ehem.. nak selit sikit boleh? Cuba tengok dekat2 muka saya dalam gambar tu.. Nampak tak? kecik sangat? Ok, saya takpe..meh saya letak gambar yg zoom in sikit.. :p

Haa...ni muka bangun pagi tak mandi lagi terus terjun kat theme park.. mesti la tak mekap kan..hikhik. Tetap cun tak kulit saya? :p
Cuaca boleh tahan cerah dan panas.. Saya tak pakai sun block atau apa apa krim protection pun. Alhamdulillah..tak kena sunburn..tak gelap pun. Untuk pengetahuan, saya baru je start consume Collagen Shaklee. Baru 4 sachet tau..belum 1 kotak..belum 8 minggu. Tapi, memang dah nampak kesan yang marvelous! Sekarang memang tak make up dah. Lebih selesa tanpa make up. Paling jauh pun tepek compact powder, eye liner n lip balm je :)
Tak percaya ke kulit muka saya dah ok sikit berbanding dulu? Cuba terjah post entry lama2 saya yg ada gambar tak bermekap (ada ke..? sebab mmg segan nak letak gambar sendiri sebelum ni. Antaranya sebab malu dengan wajah yang tak semengah.. Ok2..boleh tengok post lama yang ni kot, ok sikit.. :p [klik sini])

Bulan Disember 2012 ni ada promosi Collagen. Jadi, memang sangat berbaloilah yang nak mencubanya.. :)
Berminat boleh KLIK SINI.

7 comments on "Gold Coast..here we come!"

adyna on 20 December 2012 at 05:19 said...

Wah best nye ima

sal ya on 20 December 2012 at 05:48 said...

hehehe... dah lama tak ke sini. seronok jalan2 ek.

izan mama mia on 20 December 2012 at 09:03 said...

selalu lalu saja ctu,..tak pernah singgah

Ratu Hatiku on 20 December 2012 at 10:08 said...

Cantik tmpt nie kan...
Inshaa Allah plan nk ke sana bulan 3 thn dpn..hihihi lmbt lagi la pulak..

Mimie on 20 December 2012 at 11:18 said...

bestla dapat jenjalan kat gold coast morib

wantie on 20 December 2012 at 11:24 said...

cute la tupai oren tu.

Wanieys a.k.a IbuQalief on 24 December 2012 at 10:26 said...

weeee gold coast morib bestnyerrrr..wani pn ada plan nk g situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men