Tuesday, 11 September 2012

Di malam raya, potong kek untuk Aneesa :)



As salam...

Ikut surat beranak pula, Nur AneesaEryna selamat dilahirkan pada 18 Ogos 2011, 11:54 p.m. ... :)

Masih segar di ingatan peristiwa kelahiran Aneesa pada keheningan malam Jumaat pada bulan ramadhan tahun lalu... Alhamdulillah, segalanya dipermudahkan. :)
Ok, belum ada mood nak cerita panjang tentang kelahiran skg ni.. kali ni nak tepek gambar Aneesa dengan kek! :)

Aneesa yang sangat comel di mata dan di hati mummy!

Dress ni kakak Aleesya pakai dulu-dulu masa sambut birthday 1 tahun..cuba tengok...sama tak? hihi :p

Simple je.. Aneesa pun tak paham agaknye apa yang berlaku sekarang.. :p


 Maknye dengan kakaknye yang lebih excited pulak! (macam biasa la..hahaha)

Oh ye...kek ni kami letak Aneesa dan Syaurah sekali.. :) Lagipun mereka adik beradik susuan juga, umur pun beza 3 minggu je~♥

Dengan family Syaurah...

Kakak Aleesya yang over excited potong kek!


Actually, plan asal mummy nak Aneesa potong kek dengan Atok (my Abah).. Ye la, masa Aleesya 1 tahun, kami sambut di Shah Alam je, then 2 tahun Aleesya sambut dengan Ummi (my MIL)... Nak bagi atok merasa kegembiraan juga di hari lahir dengan cucunya.. Tapi apakan daya, plan dah bertukar.. Takpe la, tak semestinya hari lahir je boleh potong kek..nanti next time kita potong dengan atok ye.. ("jangan majok ye atok!"-Aneesa) :p

Next month birthday Aleesya pula.. (Aleesya genap 3 tahun ikut kalendar islam pada 19 Syawal yang lalu (6 September, Khamis lepas)...sorry Aleesya, mummy tak sempat nak buat entry untuk kamu... nanti kite potong kek lagi ye..

Mummy doakan anak-anak mummy Aleesya dan Aneesa menjadi anak yang solehah, taat perintah Allah, taat perintah ibu bapa, cemerlang dunia akhirat...Amiiin.




11 comments on "Di malam raya, potong kek untuk Aneesa :)"

Riana on 11 September 2012 at 05:42 said...

happy bday aneesa =)

MAY on 11 September 2012 at 07:45 said...

ame tak potong kek besday..semenjak tua ni..hoho......

sal ya on 11 September 2012 at 09:12 said...

Aleeya 3 tahun ek? sama macam Kak Ngah. Kak Ngah lahir 5 sept.

Wawa on 11 September 2012 at 09:24 said...

nak belikan baju naila cantek2 jugak la...nti adiknye boleh pakai...hihi...
hpy bday aneesa...muax!

wantie on 11 September 2012 at 10:18 said...

selamat Hari lahir utk Aneesa. jadi anak yang solehah ye..

aTy _faRed~ on 11 September 2012 at 11:11 said...

Besday gurl tetap comel.. :-) anak aty pon lahir 18 hb..tapi bulan 4..:-)

siti norsarah Aminuddin on 11 September 2012 at 11:20 said...

happy belated birthday aneesa

Kesuma Angsana on 11 September 2012 at 14:16 said...

comey sgt2!

IntaNBerliaN on 12 September 2012 at 12:13 said...

comelnya pakai topi appy bzday tu.. :-)

Elyda Mama Lydya on 12 September 2012 at 15:36 said...

HAPPY BIRTHDAY ANEESA!

C'Jai on 29 September 2012 at 07:40 said...

Semoga membesar sebagai anak2 yg SOLEHAH ye... Jadi srikandi perjuang dan pertahan kan ISLAM..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men