Tuesday, 7 August 2012

19 Ramadhan...


As salam...

 Kenangan 19 Ramadhan tahun lepas, Aneesa selamat dilahirkan.. :)
Amat bersyukur, segalanya dipermudahkan..

Hari ni, (bukan hari ni sepatutnya..nasib aty perasan, hari ni baru 18hb..huhu..silap kira.. :p), 19 Ramadhan,.genaplah setahun peristiwa melahirkan anak kedua..
masih segar di ingatan hari yang dilalui mengharungi saat-saat melahirkan Nur Aneesa Eryna..

Tarikh dalam surat sijil lahir, 18 Ogos 2011..
Tapi, saya suka ingat tarikh islam juga.
Belum dapat nak celebrate, mungkin celebrate sikit sekali time raya nanti.. :p


Moga Nur Aneesa Eryna menjadi nak yang solehah, taat perintah Allah, taat perintah ibu bapa, baik budi pekerti dan sentiasa diberkati di dunia dan akhirat..mummy doakan aneesa membesar dengan sempurna..mummy daddy akan cuba sedaya upaya mendidik anak2 kesayangan ni dengan baik..

Paste pic Aneesa and Syaurah..mereka dah setahun!:)


Aneesa pakai tudung oren pekat..syaurah tudung oren cair.. :)







(pic dua2 tgh masam x mandi lagi..hihi.. mata dUa2 sembab..tetap comel!)

p/s: nnt ada masa nak catatkan peristiwa bersalinkan anak2 la..dorang besar boleh baca, kot2 mummy dah tua x baoe ingat nak citer kat diorang..hik3..



12 comments on "19 Ramadhan..."

izan mama mia on 7 August 2012 at 05:11 said...

comel....suka tgk..hepy besday yer..cayang yg tomey

IntaNBerliaN on 7 August 2012 at 06:32 said...

dah setahun ye aneesa.. comel je.. alisha plak 27 ramadhan cukup 2 thn.. hii

Ummi Iman on 7 August 2012 at 08:09 said...

Aneesa lahir bulan Ramadhan ya. Sama mcm auntie... ;) brp Ramadhan lupa lah pula ;) semoga apa yg mummy harapkan kepada aneesa dimakbulkan Allah.
Jadi anak yg solehah ya...

Wanieys on 7 August 2012 at 10:20 said...

semoga aneesa menjadi ank yg solehah buat mummy n daddy

aTy _faRed~ on 7 August 2012 at 11:05 said...

selamat hari ulangtahun kelahiran..semoge membesar menjadi anak yang solehah...aminnn...:)

eerrr..rini baru 18 ramdan ar...saye dah kompius ni..;p

SHAHZEE on 7 August 2012 at 11:06 said...

slmt ari lahir aneesa:)
comelnya adik kakak ni

wantie on 7 August 2012 at 11:36 said...

selamat ulang tahun kelahiran utuk Aneesa. jadi anak yang solehah ye.

comey tul tengok dorang pakai tudung tu.

adyna on 9 August 2012 at 15:11 said...

adib lak akak bersalin 30 ogos 2008 esok tu posa..sebulan kena ganti heheh kenangan

C'Jai on 12 August 2012 at 08:40 said...

Sanah helwah...moga mekar sebagai srikandi islam ye..

anisalya on 14 August 2012 at 05:06 said...

suka ingat tarikh kalendar islam jugak. kak ngah lahir 15 Ramadhan. mmg kenangan la.

Zie on 14 August 2012 at 06:15 said...

emm selamat hari lahir sayang.. mudhan jadi anak yg solehah...
catatan tu penting nanti tkut lupa....

~AiMi SyAhiRAh~ on 27 August 2012 at 09:15 said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men