Sunday, 5 August 2012

Yeay! balik kampung..


As salam...

Aleesya suka sangat balik kampung..
Tak kira la kampung mummy or daddy.

Antara sebab kenapa Aleesya suka balik kampung:
melaka (kg daddy) - boleh main dgn abg aniq (Aleesya memang rapat sgt dengan kazen die sorang ni..seperti dalam entry saya sebelum ni..), boleh go to the beach (pantai klebang 5 minit je), main sand at beach, naik horse kat situ..aleesya memang paling suka.. :)
muar (kg mummy) - boleh main cat n kittens, tengok monkey, atuk belikan jajan n coklat banyak.. :)
Hmm...bukan Aleesya je suka..mummy daddy pun suka balik kampung..
Tenang je rasa hati ni dapat pulang ke kampung halaman.. ~

Minggu ni kami balik melaka..
Pantang cakap nak balik kampung pada Aleesya,
selagi tak dapat balik kampung, sampai ke sudah dia dok ulang2 cakap nak balik kampung.
huh...one day harap dapat menetap dekat dengan kampung halaman, baru tenang kan..

Kali ni Aleesya excited nak balik kampung..sebab dia nak naik horse lagi kat pantai klebang ni..
So, petang semalam kami pergi la pantai.
Tapi bukan rezki Aleesya nak naik horse..
Tiba-tiba hari ni horse takda pulak.
Terpaksa la pujuk Aleesya main playground je kat sini..kesian Aleesya, dari Shah Alam dok cakap nak naik horse berulang kali..













best jugak dapat bersantai tepi pantai ni..playground kat sini pun baru lagi bersih je..
Kids lain syok main playground, Aleesya syok main pasir.. (maybe Aleesya rasa kat Shah Alam banyak playground, tapi takde beach and sand..huhu..rugi x main sand! :p)





9 comments on "Yeay! balik kampung.."

izan mama mia on 5 August 2012 at 12:40 said...

best balik kg..suka tgk..4 beranak tuu naik jongang jongkit..

Joanna Yunus on 5 August 2012 at 14:37 said...

kesian dia tak dapat naik horse tapi main sand pun best juga

Ummi Iman on 5 August 2012 at 23:46 said...

Dah ada playground.. kesian tak dpt naik kuda

Zie on 6 August 2012 at 08:04 said...

balik jugak minggu ni... best2

Kesuma Angsana on 6 August 2012 at 15:16 said...

berseronoklah yek

anisalya on 7 August 2012 at 03:58 said...

ala... sian aleesya tak dapat main horse. lain kali ye sayang.

IntaNBerliaN on 7 August 2012 at 06:33 said...

yeayyy sy pun sk kalu dpt balik kg.. ni raya lg xsabar nak balik.. hihi

SHAHZEE on 7 August 2012 at 11:12 said...

sy pun sgt suka balik kg walaupun xde sand n horse hehehe ada pokok sawit je but i likeee

C'Jai on 12 August 2012 at 08:41 said...

nampak ceria je..kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men