Monday, 13 August 2012

Our new Indoor Playground!


As salam...

Before this, indoor tent..
Now, indoor playground pula! :p
Semua nak buat indoor je, lebih selamat dan bila-bila masa..hihi.
Takde la lengkap 1 playground ade dalam rumah..swing je.
Tapi kira ok la tu, dari takde. :)
Anyway..really big thanks to daddy Aleesya yang bersusah payah menyiapkan indoor swing ni all alone! :) Great job! BiG thanks to daddy...~♥
Yang paling gembira, tentu lah Aleesya kan..Masa daddy baru nak buat buaian ni, Aleesya baru nak tido petang..so, bangun-bangun swing dah siap. Memang excited la dia nak cuba.. :p

Nak tengok swing hasil titik peluh my dear hubby?
100% handmade + homemade (tapi raw materials some beli kat hardware, plus barangan terpakai..e.g. kerusi putih yang sangat familiar tu, kenal tak?hihi... :p )
 

Most excited kids! Aleesya.. baru bangun tido, rambut serabai sila abaikan.. :p


Adik Aneesa pun join swing...swing..

Aik??! Mickey mouse pun nak join..
Daddy said.."Aleesya..don't swing laju-laju...mickey mouse scare nanti.." pesan daddy..
Aleesya said.."No la daddy..Mickey mouse tak scare pun..die SMILE je..."
Hahahaha..kami terus tergelak besar! memang la patung mickey mouse tu memanjang SMILE sentiasa kan.. :p

p/s: Oppss..mummy daddy tak dapat nak main swing ni buat masa ni..kerusi IKEA kami tak muat.  :p
Nanti daddy dah adjust bagi kerusi lain, baru la boleh join swing..swing! :)




12 comments on "Our new Indoor Playground!"

SHAHZEE on 13 August 2012 at 09:25 said...

amboi bestnya dalam umah bleh swing2 xyah susah2 g playground hehehe senang mummy nak pantau:)

Wawa on 13 August 2012 at 09:48 said...

Alahai kretipnye daddynye...buat sndiri je...ingt dlu kecik2 pantang nmpak buaian mst berebut ngn adik...haha...n mstilah kakak menang...kakak kan kakak...:p

aTy _faRed~ on 13 August 2012 at 10:30 said...

waaahhh..kretip..:) ley buat niage nih..:) betul tu..main kat dalam lagi rase selamat..tapi kalau ade rumah yg luas ok ar..kalau umah aty ni tah celah mane lagi nak letak...:)

wantie on 13 August 2012 at 11:43 said...

ha.. best la cam ni. dah ada dalam rumah. boleh main at anytime.

Wanieys on 13 August 2012 at 12:13 said...

wow kreatifnyer...cm mn buat tu....indoor ni kita boleh pantau sikit kan drpd outdoor hihi

Kesuma Angsana on 13 August 2012 at 14:03 said...

budak2 mmg seronoklah ni

adyna on 13 August 2012 at 14:26 said...

kreatif nie :)

izan mama mia on 13 August 2012 at 16:49 said...

gantung kat mana buai tu..tebuk syiling ker??

anisalya on 14 August 2012 at 05:05 said...

alahai... seronoknya dia orang ye...

Zie on 14 August 2012 at 06:13 said...

wah best2 tak payah pi taman mainan dah kan. . huhu

C'Jai on 15 August 2012 at 02:05 said...

Gantung kat syiling ke tu..hehe

mama aryan on 15 August 2012 at 12:37 said...

wah seronok dpt main swing2 ye..mickey mouse pun main jugak,senyummm je mickey tu ye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men