Thursday, 25 April 2013

Cari bekas Juadah Hari Raya?


As salammualaikum…

Wahh..cerita Judah hari raya ke? Mentang mentang la raya kurang dari 100 hari lagi.hihi… ;p 
Ok, sebenarnya nak buat entry ringkas untuk Manjawap persoalan seorang pembaca blog yang mengajukan soalan di fanpage saya.. (fanpage ker??awww..tak kuasa nak layan saya yang perasan ni..hakhak :D)

“assalamualaikum saya nk tanya bekas makanan ni beli kt mana? ada penutup tak?”

Bukan taknak reply secara eksklusif di fanpage tu, tapi saya dah try reply tak boleh. Keluar note “Invalid Recepients” Camne tu? Dah delete ke profile fb cik Soo Yun? Siapakah? Err..takpe takpe..straight to the point je la.. Saya jawap kat blog je ok. Mana tau ada juga pembaca entry NI pun nak tanya soalan yang sama, tapi belum sempat nak tanya. Jom tengok jawapan saya.. 


Waalaikumussalam sekali lagi.. Ok, belum tanya mil lagi sebab saya masih di kampung my family di muar. (pheww,,betapa macabre menaip blog di muar..sebab loading memanjang, nak view 1 window dah makan 1 jam..errkkk!) Nanti saya balik Melaka saya tanyakan my mil ok. 

Langkawi! Yer..saya ada pergi langkawi lagi hujung bulan Mac. Sebab nak tengok last last LIMA tu.. Sempat la jugak tengok2 memebeli sikit kat HIG..kikiki. Oh ya..bekas Judah raya macam dalam entry saya (yg cik soo yun tanya tu) pun ada kat sana. Tapi saya tak focus sbb tak carik menda tu. Memang sebiji. Tak sure apa brand dan berapa laaaaa..hukhuk.


Anyway..thanks Soo Yun sbb sudi baca blog saya.. Dan tq juga pada pembaca pembaca blog saya yg lain (ada ke yg berminat baca blog saya ni selain saya sendiri?hahah..)

p/s: belum sempat lagi nak taip entry cerita pergi langkawi n legoland..wah! Nanti senang (plus tenet laju berdesup) saya upload je gambar banyak banyak (dasar malas nak menaip sbb menaip macam siput…sebiji sebiji tekan keyboard.haih!) :p

1 comments on "Cari bekas Juadah Hari Raya? "

IntaNBerliaN on 4 June 2013 at 13:47 said...

moga org yg bertanya tu baca entry ni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men