Monday, 30 September 2013

Aktiviti Pilihan Hujung Minggu - Jogging, Cycling, Picnic


As salammualaikum wbt.. :)

Terlalu banyak cerita nak update, tapi tak sempat nak update! Sampai tak tahu nak cerita mana dulu.kikiki.. :p

Takpelah..cerita tentang weekend lepas dulu. Then kita throwback satu2, kenang kisah2 yang dah terlepas nak update.hahaha..

Dah dua kali hujung minggu (Ahad) kami sekeluarga beriadah bersama keluarga MIL. Walau sekarang dah berpindah ke rumah sendiri, tak tinggal lagi di rumah mil..kebanyakkan aktiviti beriadah kami memang join together gether.Rumah MIL 5 minit je dah sampai kalau pecut! :p

LOkasi pilihan #TamanBotanikalMelaka. Sesiapa nak beriadah yang costless, priceless kat Melaka ni boleh la sekali jom.. Kot2 jogging, cycling kita berselisih, nanti hai hai la kan.. :)

Best! Sambil jogging dengar bunyi cengkerik, udara sejuk nyaman..berpeluh dan ringan badan. ;)
Jom layan sikit gambar. Tak snap banyak pun.. sebab leka berjogging kan (kononnya :p)

Kami cycling..tapi ni bukan basikal yg kami bawak.. action nak ambil gambar je ni. :p

Mil, saya, aneesa, aleesya, biras. Basikal ni ada dua..kami bawa yang ni la, sebab ada tempat duduk anak kecil (kat tempat aleesya sedang duduk tu). Penat kayuh naik bukit..masing2 dah tolak beskal! :p

Ni kat taman
Picnic..potluck! :)

Saya bawa sandwich dan buah tembikai.. :)

Last..dah ponat. jom balik! 
Best..in shaa Allah memang akan pergi lagi. Stay healthy, stay fit! :)
Wslm..


1 comments on "Aktiviti Pilihan Hujung Minggu - Jogging, Cycling, Picnic"

NM03 on 10 October 2013 at 16:27 said...

salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi singgah dan follow kita jugak... maceh >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men