Monday, 12 January 2015

First Day Skool 2015 My Dear Daughters


As salammualalikum wbt.. :)


Nak juga up entry gambar my kids td pagi..hihi.




Alhamdulillah.. First day skool Aneesa 4 tahun ok je. Ye la, kita risau juga sbb tak pernah kene tinggal (selain tinggal rumah umi..hehe :p). 

Tp sangkaan mmy mmg tepat, walaupun aneesa pendiam, tp hatinya kental n lebih berdikari. ;)

Tak menangis pun. Duduk sorang-sorang ke kat kelas. 

Mommy cakap nak balik, dia kata "tak siap kaler lagi"..hihi. Sebab time tu cikgu dah bagi kertas untuk dia kaler, pastu mommy cakap balik tu dia ingat dia pun balik sekali. Jadi, mommy pun cakap la "ok, anesa kaler dulu, monmy balik dulu ok. Nanti mommy datang ambil aneesa bila dah habis skool." Aneesa angguk je tanda setuju. Salam.. Dan babai mommy. Ok je. Sempat la mommy pesan kalau nak 'pee' cakap cikgu nak ke toilet. Nak apa-apa bagitahu cikgu.. Kakak pun ada kat kelas 6 tahun.


Aneesa belum dapat kawan kat kelas lagi, sbb kawan lain semua pemalu juga. Nnt lama2 ok la. Jadi, kwn dengan kakak Aleesya dulu la baru2 ni ye. :)


Aleesya sampai2 sekolah je, taknak duduk, melekat je. dia kata kawan dia (bff dia) takde punnnn... Bila kawan dia dah sampai, baru bawak diri. 


Cepatnya masa berlalu.. Tak lama lagi mesti Alham pulak skool..tinggal mmy sorang2..haha. :')

0 comments on "First Day Skool 2015 My Dear Daughters"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men