Tuesday, 8 September 2015

Berderet dengan Daddy...


As salammualaikum wbt. & selamat sejahtera.. :)

Di Melaka sekarang jerebu agak teruk. Cuaca macam ni tak berapa baik untuk kesihatan. Semangat nak walk n jog (sebab dah dapat sport shoes baru..hew..hew.. :p tq hubby!).. Aktiviti luar terpaksa tangguhkan dulu. 

Jadi, aktiviti dalam bangunan je kita buat. Contohnya window shopping..heheh. Nak cuci mata ke ikea, jauh sangat. Kat melaka ni berapa kerat je la yang ada. Takpe, kita terjah juga sebab susah nak cari waktu free my hubby sekarang. Some of the weekends je yang free. 

Bila daddy tak work, semua anak-anak memang hurung daddy je. Mommy dah lupakan sekejap (Alham je yang ingat mommy bila nak susu..tskkk..tsk.. Nasib baik ingat juga. :p)

See.. Mommy kena tinggal jalan belakang. :')
Dari kiri: Aleesya, Daddy, Alham, Aneesa. 

Dah besar anak-anak mommy. Bahagia tengok mereka berempat ni depan mata. Alhamdulillah.. Ya Allah, lindungilah keluarga kami..berikanlah kesejahteraan dan kebahagiaan dunia dan akhirat. Aameeen...

Love,
Mommy ima..~ ;)

0 comments on "Berderet dengan Daddy..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men