Sunday, 17 April 2016

Bawa Abah ke Pakar Mata


Bismillah.. As salammualaikum wbt..

17.04.2016... Hari ni bawa abah mommy (kids' atok) ke hospital untuk check up mata. Best Johor ni, Ahad hospital beroperasi kan, jadi daddy Sunday off boleh tolong jaga anak-anak kat rumah. Tak prefer nak angkut anak-anak ke hospital semua. Kalau shopping complex boleh angkut.. :p

5.04.16 lepas, abah buat pembedahan mata buang selaput. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Jadi hari ni nak tengok ok ke tak. Kalau semua ok, in shaa Allah akan proceed next step untuk letak kanta. 


Thank you so much to my hubby sbb tolong jaga anak2 sepenuh masa dan tenaga dengan jayanya! Daddy is the best! :)


Next month check up lagi. Harap semuanya ok. 



0 comments on "Bawa Abah ke Pakar Mata"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men