Wednesday, 13 April 2016

Ole-ole dari Korea


Bismillah... As salammualaikum wbt... :)

Annyeong haseyo... ;)

My MIL baru balik holiday kat Korea, nikmati bunga sakura. Wahhh..best sangat. Tumpang gembira setiap kali MIL hantar update kat group whatsapp family. :) :)

Anak-anak dan menantu-menantu serta cucu-cucu kesayangan haruslah dapat "tempias" dari Korea juga kan..hikhik. Masing-masing berpusu-pusu kerumah MIL menyambut kepulangan ole-ole..eh, takkk.. hahaaa.. Gurau je.. :p Menyambut kepulangan ibu bapa tersayang..Alhamdulillah selamat perjalanan mereka..tu yang paling penting bagi kami. :)


Buah strawberry fresh dari Korea. Subahanallah... Sangat manis dan juicy!
Gebu buahnya.. nikmat terasa bila buah strawberry ni masuk mulut sambil pejam mata bayangkan bunga sakura berguguran... :')




Segala macam ole-ole ada..
Pensel case untuk Aleesya dan Aneesa.
Kain baju pasang made in Korea untuk ladies in the house (boleh tempah baju raya dah.. :P).
Sheet masker untuk mommy (makin jelita lah mommy..hakhak..)
Baju kemeja kotak-kotak untuk daddy (sedap kainnya..makin smart daddy :D).
T-shirt ..I love Korea untuk kids.
Key chain..haa..berebutlah semua orang!hehehee.. :0


Sedap sangat strawberry ni. Jadi manfaatkan sepenuhnya.. Sayang kalau rosak.
Anak-anak bawa bekal strawberry. Kejap je dah licin kat rumah ni.
Strawberry tak boleh simpan lama-lama. 
Nak gi petik kat Korea belum masanya lagi.. :'D

Belum dapat jejak kaki ke korea, dapat sourvenir dari Korea pun sangat bersyukur. Alhamdulillah..terima kasih Allah, terima kasih ibu ayah. :)

Love,
Mommy ima...~:)

0 comments on "Ole-ole dari Korea"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men