Tuesday, 12 April 2016

Ikut Shooting Elvira Studio - Birthday Party



Bismillah... As salammualaikum wbt.. :)

Ahad lepas (10/4/2016), my hubby ada job photographer untuk birthday party. Client ni dah banyak kali ambil Elvira Studio dalam pelbagai event diorang. Last 2 weeks, ada majlis aqiqah cucu client yang sama. Alhamdulillah..rezeki serasi urusan Elvira Studio dengan mereka. 


Birthday party ni my hubby ajak sekali datang. Tuan majlis jemput kami anak beranak memeriahkan majlis sekali. Kebetulan, weekend yang lepas tak ada apa-apa planning family weekend. Mula-mula mommy rasa taknak pergi juga. Segan + taknak ganggu my hubby tengah kerja. Mood kerja dengan spend time together as a guest berbeza kan..hehe. 


Lokasi Holiday Inn Hotel, Melaka.

Decorasi Function Room. KF Event sebagai organizer. 

Penampilan khas, Minion!
Antara character fav si kecik Alham.. :)





Aleesya, Mommy, Alham dan Aneesa.

Main..dan main. Sampai tumbang tiang belon ni. (O.o)

Puas kakak kecik ni main dengan Alham. BAru kenal, Alham nak main dah.



Kami lagi..Lama tunggu event nak habis.

Fav main telefon. Gasak mommy kena layan..fuh.. :'D

Bergambar dengan minion. Alham excited tengok dari jauh. Sampai dekat-dekat,
tergamam!
dekat lagi nak snap photo.. "nanaaakkkk..."keluar suara dia.haha.. :'D 


Kesian daddy, nak makan pun cepat-cepat curi masa sebab nak catch up snap photo event. :')

Alhamdulillah..selesai aktiviti ringkas hujung minggu lepas. Syukur dapat luangkan masa bersama-sama keluarga tercinta, walau event ni rasa kekok sikit sebab daddy (my hubby) dalam mood bekerja sebagai photog. :p

Love,
Mommy ima..~♥

0 comments on "Ikut Shooting Elvira Studio - Birthday Party"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men