Thursday, 10 November 2016

Permintaan Pembaca Tegar Blog


Bismillah.. As salammualaikum wbt..

Lama betul tak update apa-apa dalam blog ni. Rindu nak menaip berceloteh kat sini. In shaa Allah.. Nak refresh balik blog kesayangan hamba ni, atas permintaan pembaca setia juga. Heheh.. 


Ada orang stay up malam tadi, godek-godek post entry yang lama-lama dalam blog ni rupanya. Hihi.. Thank you sayang... Setia membaca blog mommy walaupun dah takde update. ;)

Pagi-pagi dapat text message from my beloved husband. Keep writing! In shaa Allah.. 

Bukan taknak menulis blog lagi. Tapi macam-macam bermain di fikiran untuk menulis blog dan publish untuk public. 
Setelah difikirkan..sebenarnya banyak juga kebaikan berblog ni. Dah dapat izin dan sokongan suami tercinta.. Jadi, mari kita menulis semula! 

Harap coretan mummy di sini memberi manfaatnya..in shaa Allah aameeen..

Love,
Mmy Eima


0 comments on "Permintaan Pembaca Tegar Blog"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men