Friday, 29 June 2012

1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal


As salam...

Yay! saya kembali..
Saya nak panaskan balik blog yang suam-suam ni..hihih
Kita panaskan blog dengan GA dulu.. :)
Tengok bawah ni..

"1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal"
Cara Penyertaan:
1. Anda mesti mempunyai blog dan menetap di Malaysia.
2. Follow blog "haryatifaizal.blogspot.com"
3. Copy banner kat atas tu beserta dengan link entry penganjur GA..
4. Buat entry ringkas bertajuk "1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal", dan tinggalkan link anda di komen GA sana.
5. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30.6.2012 (tepat jam 10.00mlm)

Kepada tuan punya GA.... Happy 1st Year Birthday to blog  .:: Memori Terindah ::.
and hepi birthday to Haryati too! :)

p/s: Thanks pd kwn2 yg bg semangat untuk saya teruskan berblog..  Rindu dah walau menyepi kejap je..huhu.. :p (menyepi pun sepi ala-ala suam2 je pun..hahah :p)
thanks to my hubby too for the support.. Love u dear! :)

10 comments on "1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal"

*azni* on 29 June 2012 at 09:32 said...

kite dh lama tak join contest..nak letak coding2 semua dah lupa..huhu..

Wanieys on 29 June 2012 at 09:34 said...

gud luck sis :))

IntaNBerliaN on 29 June 2012 at 10:24 said...

good luck ima...

wantie on 29 June 2012 at 10:55 said...

good luck ye

nuyui a.k.a miss YUI on 29 June 2012 at 11:26 said...

good luck sis..

IntaNBerliaN on 29 June 2012 at 14:23 said...

ooo sbnarnya kalu lbh 2 thn pun blh je menyusu lg.. :-)

tp harap2 alisha nanti bila tgk adik minum, dia xdalah teringin balik.. heheh

Mama Atiyyah Umairah on 29 June 2012 at 16:05 said...

gud luck..wa pn da bz skrg..blog pun da mkin mnyepi..da bsawang2x..adoi....

fieda on 29 June 2012 at 16:34 said...

good luck ima..

Haryati::Faizal on 30 June 2012 at 12:36 said...

salam, tq coz sudi join! btw cantik blog awak...suke!

anisalya on 2 July 2012 at 09:06 said...

gud luck ye dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men