Friday, 22 June 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


As salam...

GA lagi! di tag oleh C'Jai..tq ye. :)
merajinkan diri join GA.. :p
Tgk banner bawah ni.
Menarik kan hadiah die?

Kat bawah ni ada syarat penyertaan.

1. Follow Blog MizzsNinie, CikMun dan DrFara.
2. Like Page MizzsNinie dan DrFara.
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*
7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.

8. Klik semua link ni [WAJIB]

1) http://blin.gd/4eQY
2) http://blin.gd/4eR0
3) http://blin.gd/4eR1


Saya nak tag: 

Jom nak join klik banner k.. :)

10 comments on "Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara"

Kesuma Angsana on 22 June 2012 at 10:19 said...

gd luck.. akan terjah nnti

Wawa on 22 June 2012 at 10:54 said...

alamak...pastu cemane..??kene buat entry ni jgk ke..??hihi..tak pernah n tak pndai wat cenggini..eh tak buat, tak pandai la kan...ajar cket...hihi...

Mummy GreenyHouse on 22 June 2012 at 11:42 said...

@Kesuma Angsana: bile free2 sket, boleh la join..kot2 ade rezeki kan.. :p
@wawa: Buat mcm syarat2 penyertaan tu..then, letak link entry wawa tu kat komen penganjur GA tu. Sy pun tak pandai sgt, main buat je.. :p nanti kalau nak cara yg lebih detail, email k.Terpanjang pulak terangkan kat sini, sy lagi blogger baru belajar..hihi :p

ieda on 22 June 2012 at 15:24 said...

gud luck dikk
akk dah lama x joint GA nie dikk
dah lama mood berGA nie ke laut huhuh

Wanieys on 22 June 2012 at 16:26 said...

gud luck sis...thanks tag wani yer...insyaallah nk join jg le hihihi

Cinta Misteri on 22 June 2012 at 17:08 said...

Hurn menarik hadiahnye. Nk joint lh nnti.

C'Jai on 23 June 2012 at 00:35 said...

c'jai pun cam wawa jg masa mula2 kena tag..hehe..good luck mummy..

anisalya on 23 June 2012 at 10:45 said...

insyaAllah ada masa blh join.

IntaNBerliaN on 23 June 2012 at 13:17 said...

good luck ima :-)

izan mama mia on 24 June 2012 at 18:00 said...

good luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men