Saturday, 30 June 2012

Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera


As salam...

 GA lagi! :)
GA-GA ni kira macam iklan kat blog saya la kan..
Asyik cerita-cerita je. Korang pun boring agaknya baca panjang2 kat blog ni..hihii.. :p
Jom join GA pulak.. :)






Syarat-syarat :

  1. Sah utk BLOGGER MALAYSIA Sahaja
  2. WAJIB FOLLOW Blog Jaja
  3. WAJIB LIKE Page Jaja --> Sutera Online Shoppe
  4. Buat entry bertajuk Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera 
  5. Copy banner di atas sana tuu..letak dalam entry dan link menggunakan link entry GA Jaja.
  6. Tag sekurang2nya 2 orang blogger [ppsstt..PASTIKAN MEREKA TAU]
  7. Akhir sekali copy link entry koang dan post kan di kotak komen


Tarikh tutup adalah :
18 July 2012



Saya nak tag:
3. Semua yang baca entry ni.. :)

Nak tahu lebih lanjut, jom ke blog JAJA.. :)

9 comments on "Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera"

Mama Atiyyah Umairah on 30 June 2012 at 16:32 said...

wah..cam best GA neh..nnti ade mase..nk join la..gud luck yer...hehehehe

Jaja Sutera on 30 June 2012 at 18:00 said...

salam..hai..thanks yer... :)
join segmen jaja nie.. <3

*pemenang dipilih mgunakan khidmat random..
*hadiah pula berdasarkan stock yg masih ada..
*dun worry..giveaway..pasti akan dapat..hehe

adyna on 30 June 2012 at 19:34 said...

gud luck yer ;)

Wanieys on 1 July 2012 at 14:32 said...

mcm best ni..nk join juga la...thanks sis tag wani hihi

anisalya on 2 July 2012 at 09:02 said...

gud luck dear...

wantie on 2 July 2012 at 11:34 said...

suka suka.. thanks yer tag saya.
saya nak join. sebab hadiah dia memang best gile.

walaupun pun dah berlambak GA masuk tak pernah memang. tapi nak semakkan blog saya ngan GA gak. hahaha

IntaNBerliaN on 2 July 2012 at 11:57 said...

good luck ima :-)

IntaNBerliaN on 2 July 2012 at 11:59 said...

betoi2 kdg2 kita akn rs org tua kita msk lg sedap dr dkt luar :-)

Mummy GreenyHouse on 3 July 2012 at 10:25 said...

Thanks all.. Jom join memeriahkan GA.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men