Thursday, 27 September 2012

Maafkan saya belog..~


Assalamualaikum w.b.t..

Sangat lama rasanya tak menjenguk blog sendiri dan kawan2 sekalian..fuhh....~
Memang terasa rindu. Tapi apakan daya, masih byk perkara yang more priority perlu diuruskan. Dalam kepala memang asyik pikir nak buat entry baru (wahh..byknye tak update lagi!), nak blogwalking (anda sihat ke? semua ok ke? ape perkembangan dunia luar skg?)..

Lately ni, kalau online pun, sempat bukak fb..check inbox.
Saya tengah cuba sedaya upaya mengatur masa.
Nak menguruskan rumah, keluarga, anak-anak, keperluan, segalanya bukan mudah untuk saya.. (betul tu..saya yang tak berapa nak expert, masih belajar untuk buat yang terbaik.. ('-_-) Kagum dengan ibu2 lain di luar sana yg boleh jalani segala cabaran dengan tenang je..)

Perancangan banyak sangat, nak merealisasikan tu...*kesat peluh kat dahi*
Ok, taknak mengomel banyak.. nak sambung blogwalking mana yang mampu.
Saya akan cuba update sikit2 (tentang family, anak-anak, saya & perancangan, dan lain2 yang asyik terperap dalam draft kepala otak ni.. :p)

p/s: Semoga Allah permudahkan segalanya untuk keluarga kami...Amiiin..


 

8 comments on "Maafkan saya belog..~"

SHAHZEE on 27 September 2012 at 09:31 said...

busy woman la mummy skang ni:)

adyna on 27 September 2012 at 09:51 said...

tu la rindu dah kat ima.. kite mmmg kalu ada keje yg penting yg lain tolak tepi jap.. ;)

ima settle keje dulu pasni leh BW balik

mai jenguk akak heheh

adyna on 27 September 2012 at 09:51 said...

tu la rindu dah kat ima.. kite mmmg kalu ada keje yg penting yg lain tolak tepi jap.. ;)

ima settle keje dulu pasni leh BW balik

mai jenguk akak heheh

IntaNBerliaN on 27 September 2012 at 10:36 said...

xpa.. rancang elok2.. dulukan yg penting :-)

*pasal iklan tu, ok je kalu kne bukak lain pun.. :-)

wantie on 27 September 2012 at 12:06 said...

tak pe, kalau ada entry saya jengah kat sini jugak.

as a mother kena la bagi priority tuk anak anak. memang wajib pun.

C'Jai on 29 September 2012 at 07:29 said...

Dulukan mana yg lebih utama dulu ima.... Lepas ada masa terluang barulah blh kita lakukan perkara2 sampingan... Faham, kekadang bila kekangan masa tu nak jenguk blog pun mmg tak dan..akak pun selalu jg macam tu...tengah aktif berblg pas tuada masanya lama plk menyepi..hehe..

sal ya on 13 October 2012 at 05:43 said...

tu la. still belajar nak adjust masa.

fieda on 16 October 2012 at 08:27 said...

miss u ima..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men