Saturday, 15 September 2012

McCafe, cafe kat McD...


As salam..

Saya baru tau! Hmm..maybe pernah tau sebelum ni, tapi tak perasan dan tak ambil port nak try.

McCafe kami pergi ni dalam McD kat Sunway Pyramid. Takde la asik nak makan burger je kat McD pasni..
Kami keluar petang..So, petang-petang ni, perut saya lapar la yang amat. Tapi taknak la makan nasi or yang berat-berat. Tibe-tibe my hubby offer nak gi McD. So, ikut je la...dah terbayang burger je. Rupa-rupanya my hubby belikan Muffin dan ice chocolate..
And the taste is..yummy!

Ok la kot.. Coffee? saya tak pandai minum coffee..so, taktau nak komen camne rase cafe kat McCafe..Korang try la. :p

p/s: Hari ni 15/9 tamat challenge myChef.. Saya memang tak sempat nak kejar bilangan LIKE untuk qualified.. :(  Kalau korang rajin, LIKE la sementara date belum tukar jadi 16/9..mana tau miracle saya qualified..syukur Alhamdulillah :p  Nak tolong LIKE tekan SINI

9 comments on "McCafe, cafe kat McD..."

izan mama mia on 16 September 2012 at 12:15 said...

hai..slmt berhujung minggu

siti norsarah Aminuddin on 17 September 2012 at 09:04 said...

bestnye coffee..saya peminat kopi tegar..heee :)

wantie on 18 September 2012 at 11:33 said...

ok. saya dah like

C'Jai on 18 September 2012 at 23:20 said...

bes ke..? akak jarang masuk mcD..hehe

IntaNBerliaN on 19 September 2012 at 11:43 said...

xpnh try lagi..

aTy _faRed~ on 20 September 2012 at 00:44 said...

err..bau tau jugak..lame tak lepak mcD sejak2 dah ade anak kecik ni..memanjang jer pandu lalu..;p

Arina Shamsul on 24 September 2012 at 08:46 said...

nak try gak tapi jauhnyaaaa..huhu..

mama aryan on 24 September 2012 at 15:41 said...

sedap nampak muffin tu,saya pun tak suka sgt minum coffe

sal ya on 13 October 2012 at 05:45 said...

penggemar coffee. time belajar dulu sunway la tmpt paling best lepak. tapi bila dah ada shopping malls lain, dah tak ingat kat sunway pyramid tu lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men