Friday, 19 October 2012

Alhamdulillah..Aleesya semakin kembali ceria :)


As salam...

Alhamdulillah, keadaan Aleesya semakin pulih dari segi fizikal dan mental selepas kejadian Aleesya injured 3 minggu lepas. (kuku dah tercabut, luka 90% kering.. ).
Kadang-kadang je Aleesya cakap sakit..tapi dah tak nangis2 dah. Aleesya kembali aktif dan ceria seperti dulu.. :)

Malam tadi daddy meluangkan masa bersama bawa Aleesya n Aneesa jalan2. Ke Sunway Pyramid..Tq daddy.

Aleesya lah yang paling happy kan..tak kurang juga Aneesa. Dah pandai dah ekspresikan kegembiraan die..ekspresikan mengamuk pun pandai! :p
Aneesa dah pandai cakap piece bile diambil gambar.. terpengaruh dgn kakak Aleesya la.. ;) tapi tang jari die piece guna jari telunjuk n ibu jari, belum pandai kawal jari yg nk keluarkan..hihi.. :p



Terima kasih atas segala doa acik2, aunty2, uncle2, kawan2, dan daddy untuk Aleesya..

Mummy janji dengan Aleesya nak bawa pergi mandi pool, main sand bila kaki dia dah baik..sebab Aleesya budak baik tak nangis-nangis. Sekarang ni, Aleesya hari2 tuntut.. "Mummy, nanti we go swim yang blue colour, got slide2, got sand ok.. Finger Aleesya dah nak baik dah..sikit lagi.." begitu lah dia hari2..hihi.
Cuba teka, di manakah lokasi yang bakal mummy bawa Aleesya tu?

p/s: i'm  a fulltime mummy, partime busineswoman...harap hati saya cekal dan tabah melalui perancangan terbaru ni. InsyaAllah, moga semua yang terbaik untuk keluarga dan anak-anak saya..Amiin.




5 comments on "Alhamdulillah..Aleesya semakin kembali ceria :)"

izan mama mia on 19 October 2012 at 18:13 said...

Alhamdulillah...

C'Jai on 19 October 2012 at 21:33 said...

Alhamdulillah..moga2 cepat sembuh sepenuhnya yer..:)

wantie on 19 October 2012 at 21:34 said...

happy sangat bila Aleesya dah ceria.

best tau jadi fully housewife

IntaNBerliaN on 20 October 2012 at 02:26 said...

alhamdulillah dah ok... xsabar2 aleesya nak g pool :-)

adyna on 20 October 2012 at 10:28 said...

alhamdulillah aleesya dah sembuh..dah sembuh baru lah seronok nak jenjalan ;)

pssst: akak lak baru nak masuk keje balik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men