Friday, 19 October 2012

Fulltime Mummy, Partime Businesswoman..lalala :)


Bismillahirahmanirahim...
As salam dan salam sejahtera..

Dengan ini mengumumkan...*jeng..jeng..jeng! :p

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee (ID 889328) di kawasan Shah Alam, Selangor.  :)
Mesti ramai mommies yang dah tahu ttg Shaklee ni kan.. Saya juga salah seorang pengguna dan telah jatuh cinta pada Shaklee ni. *winkwink

Jika berminat serta perlukan supplement semulajadi bagi:
- PENYUSUAN BAYI 
- IBU MENGANDUNG 
- BERPANTANG 
- MASALAH KULIT DAN KECANTIKAN KULIT 
- PENJAGAAN KULIT WAJAH 
- MASALAH BERAT BADAN 
- KESUBURAN 
- SUPPLEMENT UNTUK ANAK 
- ANAK KURANG SELERA MAKAN DAN SEMBELIT 
- ECZEMA/ MASALAH KULIT 

...dan sebagainya anda bolehlah hubungi saya:
# PM - Zaimah Bakar
# SMS/WhatsApp/Viber - 017-226 9327
# Email - zaimah.bakar@yahoo.com

Pembelian boleh melalui saya atau menggunakan ID saya (ID 889328 utk dapatkan harga ahli ☺) di branch berdekatan anda:
Cawangan2 Shaklee:
1. Wangsa Maju, KL.
2. Seberang Jaya, Prai, Penang.
3. Bandar Ipoh Raya, Ipoh, Perak.
4. Taman Molek, Johor Bahru.
5. Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu.
6. Luyang, Kota Kinabalu.
**Updated: Mac 2014 - maaf, maklumat tentang anda membuat pembelian menggunakan ID saya (889328) DILARANG. Sila hubungi saya untuk mendaftar sebagai Shaklee Membership yang sah, bagi mendapatkan harga ahli menggunakan ID anda sendiri kelak). :)

Sila inform saya untuk saya guide cara makan :)
Dan anda layak untuk mendapatkan;
1. FREE AFTER SALE CONSULTATION
2. FREE INVITATION TO EXCLUSIVE FB GROUP FOR CUSTOMER

Penghantaran terus ke SELURUH Malaysia melalui Pos Laju/mana2 syarikat penghantaran yg berhampiran anda dengan hanya charge RM10 ke semenanjung Malaysia tidak kira berapa banyak pesanan anda.
Tidak kira di mana saya berada, yang penting di mana anda berada, order akan di proses seperti biasa :)

#Good health begin with a good nutrition.. :)

Page: Zaimah Bakar (Official)
Harap sudi la jengah dan hit LIKE..tq in advance :)
Hahah..siap ade page official kan..macam artis pulak! Huhu..bukan ape, facebook personal sy kena jd friend baru boleh view..tak semua sudi invite jd friend sy kan..uhuk. :(
Jadi, sy buat la page utk senang di view.. lgpun xde la bercampur gambar n urusan "office" dgn pic2 my kids di fb tu :p
Sy mak budak baru belajar nak buat page..haha :D *terkial2.. :p

Nanti sambung cerita panjang lagi.. :)
Sekian, Wassalam...
 

6 comments on "Fulltime Mummy, Partime Businesswoman..lalala :)"

adyna on 19 October 2012 at 10:12 said...

ala ima lambat gtau..akak dah order ngan kawan blog kite :) mcm ne ek..

SHAHZEE on 19 October 2012 at 12:04 said...

tahniah..dah jadi businesswoman!nnti naj belek2 jap la fanpage tu hehehe

wantie on 19 October 2012 at 12:04 said...

tahniah sebab berjaya menjadi pengedar.

Kesuma Angsana on 19 October 2012 at 16:02 said...

all the best yek

C'Jai on 19 October 2012 at 21:37 said...

Ima semoga successsss ye dalam apa juga yang di usahakan.... yang penting Halal dan ada keberkatan di situ..

IntaNBerliaN on 20 October 2012 at 03:08 said...

oooo pngedar shaklee ke.. sy br pas beli set bersalin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men