Thursday, 18 October 2012

Birthday Aleesya 3 years Old


As salam...

Entry tertangguh untuk di publish... :p
Selamat Hari Lahir anakku NURALEESYA ELVIRA... :)
Syukur Alhamdulillah.. Dah 3 tahun kamu membesar di dunia ni.. Banyak yang kita dah lalui bersama, dan banyak lagi cabaran dunia yang bakal kamu tempuhi. Agar Aleesya mampu menempuh segala dugaan dan cabaran tabah. Selagi mummy bernyawa, mummy akan sentiasa ada untuk kamu.

Doa sentiasa mengiringi anak-anak mummy, agar anak mummy berjaya dunia akhirat, menjadi anak solehah, taat kepada Allah dan ibu bapa, pembela agama, dapat memberi manfaat, dan sempurna dari segala aspek.

Masih segar di ingatan saat mummy melahirkan Aleesya. Gambar scan disaat Aleesya masih dalam kandungan menjadi kegemaran mummy menatap gambar ni.. Subahanallah.. Sungguh hebat ciptaan Allah, menganugerahkan kamu pada mummy dan daddy.. :)


Wajah-wajah suci Aleesya ketika baru menjenguk dunia... :)

She's 1 year old.. She is tOo adorable for us!

On her 2 yo! with shy2 character on the whole year... ;)

Untuk sambutan hari lahir yang ke-3, tiada planning..kebetulan dan tetap gembira! Celebrate dgn ummi dan nabiha yg sama2 lahir pd bulan oktober.

Bersungguh-sungguh! memang dah favourite Aleesya.. :p Gi harijadi org lain pun die sibuk nak tiup buat mcm besday sendiri..haha :D

Kek Red Velvet.. Sponsored by kakak ipar my hubby. Sangat sedapppppp! masih teringat2 rasanya..harus belajar buat dgn beliau! :p

Hadiah.. :)


Ok,.. nanti update lagi. Mmg byk peristiwa dengan Aleesya ni, sampai tak tercatat kat sini.

p/s: berazam nak update hari2. harap termakbul la.. dah siapkan schedule kononnya. (tp mesti lari jugak schedule sbb tak cukup berdisiplin..hihi :p)


Wassalam..

 

11 comments on "Birthday Aleesya 3 years Old"

PinkUmmi on 18 October 2012 at 16:30 said...

Happy birthday Aleesya :)

wantie on 18 October 2012 at 16:56 said...

happy b'day Aleesya...sentiasa ingat anak sendiri bila kamu buat N3 ttg Aleesya...hehehe...

dah 3 tahun dia . jadi anak yang solehah ye..


uitss.. nanti bila dahbeli kentang tu saya buat n3 cheezy wedges tu k.

Elyda Mama Lydya on 18 October 2012 at 17:10 said...

Happy 3rd year Birthday, Aleesya..

IntaNBerliaN on 18 October 2012 at 17:34 said...

happy belated bzday allesya... moga membesar sbagi ank yg sntiasa menoakan kebahagiaan ibu bapanya :-)

izan mama mia on 18 October 2012 at 17:38 said...

happy besday..anak kita sebaya..hihih..

adyna on 19 October 2012 at 05:48 said...

happy birthday aleesya.. semoga menjadi anak yang soleh dan pintar ye.. :)

sal ya on 19 October 2012 at 05:49 said...

time flies. memang kejap je rasanya anak2 ni besar.

SHAHZEE on 19 October 2012 at 08:11 said...

happy birthday aleesya..comelnya aleesya..
sama mcm anak buah sy,suka sgt tiup lilin.pantang nampak kek ada lilin mesti ckp "hepi beday to you"

sueshe on 19 October 2012 at 11:52 said...

hepi belated besday aleesya..smoge menjadi anak yg soleh...dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

p/s: samela kite..tgh nk pnskan enjin n jln2 umah2 yg da lame xjenguk..huhuhu

mama aryan on 19 October 2012 at 13:02 said...

happy besday aleesya..

C'Jai on 19 October 2012 at 21:36 said...

eh..makcik tak wish lagi ke..laaa hai terlepas pandang n3 ni..ok2..Sanah helwah NURALEESYA ELVIRA..semoga jadi anak yang solehah ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men