Saturday, 20 October 2012

Playdate Aneesa dan Syaurah :)


As salam...

Tengahari tadi tiba-tiba balik kampung my hubby di Melaka..last minit plan sbb my hubby nak tolong settlekan beberapa hal dgn my kakak ipar.
Plan nak buat entry lain td, tp gambar tertinggal kat pc di Shah Alam tuh..haih.. :p
takpe..citer benda lain dulu.. :)

Tadi sampai2 je kat rumah MIL ni, mereka semua dah nak keluar, bawa family dan anak2 menikmati hujung minggu. Jadi, kitorang yang baru sampai ni apa lagi...harusss followww! :)




Kami pergi mkn n playground kat Dataran Pahlawan.. playground kat situ sgt puas! picture byk snap guna camera daddy. nnt dah transfer, sy upload pic Aleesya dan Aniq pula.. mereka la yg paling gembira sekali.. main sampai betri low!...hik3..

Aneesa n Syaurah dah pandai main bersama..berinteraksi bersama. bila perhatikan dua orang ni, macam dorang tengah borak2 dalam bahasa baby tau.diorg je paham! :)

Ok, nanti sempat online sy taip entry lagi. mood tgh rajin nak story, tp xterdaya nak online sentiasa.. :p

p/s: jom lawat page sy kat facebook ni..jika sudi like la sekali..hik3.. :) tq!
klik sini

7 comments on "Playdate Aneesa dan Syaurah :)"

wantie on 21 October 2012 at 00:13 said...

budak budak kalau bermain memang takingat dunia.

kekadang sampai bateri low pun nakmain jugakkkkkkkkk

adyna on 21 October 2012 at 13:45 said...

seronok dak2 nie.. adib n amni pun suka main..

akak tunggu surat posting dulu :)

IntaNBerliaN on 21 October 2012 at 14:35 said...

hihii sy pnh tgk alisha mcm borak bhs baby dgn sepupu dia.. hihii

*adik alisha blm tau jantina lagi.. scan tapi xjelas.. so, kne tunggu bersalin nanti br saya tau.. hihii

adyna on 22 October 2012 at 10:58 said...

ima bz ke tue???

selamat menjalankan tugas hari nie :)

izan mama mia on 23 October 2012 at 09:24 said...

suker tgk gambar kat cni..comelnyer

Kesuma Angsana on 23 October 2012 at 10:07 said...

wah budak2 mmg seronoklah kat sini ye

C'Jai on 24 October 2012 at 21:08 said...

hehe...guna bahasa Jerman kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men