Tuesday, 6 November 2012

Hasrat Aleesya nak naik Thomas train..


As salam..

Cerita dah sebulan lebih, baru nak cerita. Asyik terlupa je nak buat entry ni. ni sementara ingat, terus buat..huhu..nanti tangguh2 lups lagi.. :p

Aleesya tak layan sangat pun toons Thomas tu. tapi, sebab terpengaruh dengan cousin aniq, jadi Aleesya kenal la thomas tu. Sampai towel mandi Aleesya pun Thomas ok.huhu..nak beli princess, Aleesya belum layan lagi bab2 princess ni..

ok, dah tercerita lain pulak..haha. Actually nak cerita Aleesya first time kami bawa naik komuter. Kire ni second time die naik train..yg dulu naik train gi bukit bendera tu.. tp Aleesya tak feel kot, sebab ramai sangat orang dlm tu. 
kali ni, kami bawak naik komuter di hari biasa..orang semua kerja, jadi komuter taklah srndat dengan manusia..
Aleesya memang enjoy lah!







takde tuju kemana pun nai train ni. naik pergi dan balik je..haha.

p/s: pemenang GA Tiba2 haritu, lagi 2 pemenang sila tampilkan diri. Kalau tak tampilkan diri sebelum tgh mlm ni, sy postponed hadiah utk next GA ye.. Then, boleh join lagi..kalau dah rezeki tak kemana..hikhik..

3 comments on "Hasrat Aleesya nak naik Thomas train.."

wantie on 7 November 2012 at 00:32 said...

Thomas tu memang best. Banyak pengajaran utk kanak kanak.

mama aryan on 3 December 2012 at 12:44 said...

adam pun x abis2 nak naik tren tp x bawa pun lg

Wanieys a.k.a IbuQalief on 17 December 2012 at 14:55 said...

tercapai gak hasrat aleesya :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men