Friday, 9 November 2012

Pantai Klebang, Melaka


As salam...

Kalau balik kampung my hubby di Melaka, memang tak pernah melepaskan peluang bawa Aleesya main beach..Pantai Klebang, 2 minit je dari rumah MIL. Ye la, kat Shah Alam mana ade beach.. Paling dekat pun beach buatan kat Sunway Lagoon! haha..takkan nak pergi Sunway Lagoon tiap2 hari kan..Kopak! :p

Walaupun pantai Klebang dah tak ori macam dulu sebab dah kena tambak, tapi keadaan tepi pantai tetap mendamaikan.. Ok, layan pixca Aleesya dan kazen paling rapat..tak lain tak bukan, Aniq! :)







Aneesa geli nak pijak pasir tau! tengok tu..kaki dah terlipat kat atas.. letak lagi bawah, lagi tinggi die angkat..hahah..

Lepas ni bila dah pindah Melaka, boleh la Aleesya n Aneesa gi pantai puas2.. :)
Harap segala urusan penghijrahan saya berjalan dengan lancar..

p/s: now dah open pre-order utk Vita-C. Jom order sekarang.. Nanti stok seluruh Malaysia licinn lagi jangan  kecewa. :p PM untuk keterangan lanjut.. [KLIK SINI]

7 comments on "Pantai Klebang, Melaka"

Ratu Hatiku on 9 November 2012 at 17:29 said...

Seronoknya dpt ke pantai selalu pasnie.. :D

C'Jai on 9 November 2012 at 22:15 said...

sangat cantik pantai klebang dalam pic ni...

semoga dipermudahkan dan sukses di tempat baru...:)

wantie on 10 November 2012 at 17:47 said...

Kat belakang rumah ni pun ada pantai. Anak anak dah jemu main pasir. Hehehe....

Geli nak pijak tanah yer.. Cute!

adyna on 15 November 2012 at 05:33 said...

Dah selamat pindah ke ima?

Psst nanti gtau akak harga vit c tu ek ;)

C'Jai on 17 November 2012 at 21:53 said...

Ima..mana menghilang ni..lama tak nampak..heheeee...macam mana kehidupan di tempat baru...?

mama aryan on 3 December 2012 at 12:43 said...

seronoknya..bermain dipantai

Wanieys a.k.a IbuQalief on 17 December 2012 at 14:55 said...

cantik gak eh pantai klebang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men