Friday, 9 November 2012

Pantai Klebang, Melaka

As salam...

Kalau balik kampung my hubby di Melaka, memang tak pernah melepaskan peluang bawa Aleesya main beach..Pantai Klebang, 2 minit je dari rumah MIL. Ye la, kat Shah Alam mana ade beach.. Paling dekat pun beach buatan kat Sunway Lagoon! haha..takkan nak pergi Sunway Lagoon tiap2 hari kan..Kopak! :p

Walaupun pantai Klebang dah tak ori macam dulu sebab dah kena tambak, tapi keadaan tepi pantai tetap mendamaikan.. Ok, layan pixca Aleesya dan kazen paling rapat..tak lain tak bukan, Aniq! :)







Aneesa geli nak pijak pasir tau! tengok tu..kaki dah terlipat kat atas.. letak lagi bawah, lagi tinggi die angkat..hahah..

Lepas ni bila dah pindah Melaka, boleh la Aleesya n Aneesa gi pantai puas2.. :)
Harap segala urusan penghijrahan saya berjalan dengan lancar..

p/s: now dah open pre-order utk Vita-C. Jom order sekarang.. Nanti stok seluruh Malaysia licinn lagi jangan  kecewa. :p PM untuk keterangan lanjut.. [KLIK SINI]

7 comments:

Ratu Hatiku said...

Seronoknya dpt ke pantai selalu pasnie.. :D

C'Jai said...

sangat cantik pantai klebang dalam pic ni...

semoga dipermudahkan dan sukses di tempat baru...:)

wantie said...

Kat belakang rumah ni pun ada pantai. Anak anak dah jemu main pasir. Hehehe....

Geli nak pijak tanah yer.. Cute!

adyna said...

Dah selamat pindah ke ima?

Psst nanti gtau akak harga vit c tu ek ;)

C'Jai said...

Ima..mana menghilang ni..lama tak nampak..heheeee...macam mana kehidupan di tempat baru...?

mama aryan said...

seronoknya..bermain dipantai

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik gak eh pantai klebang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...