Sunday, 18 November 2012

Mana hilangnya greenyhouse..


As salam...

wah..wah..saya macam dah samar samar dalam dunia blogger ni! hahaha.. janganlah! saya masih di sini.. :p

tarik nafasss panjang...luruskan kaki. Ok, saya dah berpindah rumah..tapi buat masa ni, duduk di rumah my mil.. sebab, belum jumpa rumah. tak nak la bila dah pindah barang, kena pindah lagi..huwaaa...penatnyer.. 

Lama tak dapat update blog.. komputer dah masuk kotak!haha.. so, saya hanya sempat jenguk sikit blog hanya guna hp saje..nak tinggal jejak n komen, mmg tak dapat lah,.sungguh mencabar blogger guna hp ni..huhu.
dan..bile komputer dah keluar kotak, sungguh menghampakan...tak boleh on pula! haduhai....jadi, saya gagahkan jua menaip guna henset ni..*tarik nafas lagi...penat taip entry guna henset* (ohh..my dear hubby, nanti tolong fix the pc ye...syg kamu!)

Banyak story nak taip..tp kiv dulu la. hmmm...harap cepat la pc ni ok.
Nak update blogshop Eryna Stuff pun agak terganggu. nasib ade yg buat auto publish dulu2..huhu :p

Nanti sy sambung lagi k.. *luruskan jari menaip..haha*

Wslm... :)

p/s: serius sgt rindu nak berblog mcm biasa... (-_-')

9 comments on "Mana hilangnya greenyhouse.."

wantie on 18 November 2012 at 16:14 said...

tak pe..pelan pelan kayuh. tunggu juga N3 terbaru.

adyna on 18 November 2012 at 18:00 said...

Take your time ima ;)

aTy _faRed~ on 18 November 2012 at 22:24 said...

pindah memang penat..:)

C'Jai on 18 November 2012 at 23:59 said...

yeeeeeeeeeaaa...baru je disebut2 dah muncul..

PinkUmmi on 20 November 2012 at 14:31 said...

patutla lama menyepi

Venessa Jane on 2 December 2012 at 16:19 said...

teruskan berblog! hi mumygreeny..ce tgk header sya..tgk hasil kerja awk.. thx ye..

mama aryan on 3 December 2012 at 12:42 said...

mmg x best kalu berblog dgn hp kan..

MAZLIZA ABD RAZAK on 17 December 2012 at 08:38 said...

tak pa .. pelan-pelan (",)

Wanieys a.k.a IbuQalief on 17 December 2012 at 14:54 said...

owh patut la lama menyepi...slow2 k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men