Tuesday, 4 December 2012

Aleesya dan bakat dalam Painting! :)

Assalamualaikum w.b.t..

Bulan lepas punya cerita..hahahah. Terserlah memang tak update ini belog!
Maaf..saya sangat sibuk menyesuaikan diri. Buat masa ni, saya tinggal di rumah MIL...sekian. :p

Ok, cerita lain dah pula. Bulan lepas, saya ada ke Shah Alam. With my hubby, kids and mil. Tengok keadaan rumah homestay.. (my ex-homeSweetHome.. :p) Then, pergi Empire Shopping Gallery - actually saya nak pergi ambil stok my Shaklee di sekitar situ. Jadinya, my hubby and mil bawa Aleesya round round kat shopping. Saya uruskan kerja sikit.

My Aleesya ada aktiviti baru kat situ rupanya..sangat seronok Aleesya tunjuk hasil kerja dia. Good job dear! Nice one Aleesya.. Jom tengok.. (saya pun terkilan tak dapat tengok secara LIVE first time Aleesya painting dengan colour/ paint ni..tapi takpe, nasib daddy memahami and snap banyak picture untuk mummy hayati kegembiraan Aleesya.. )

 Ni la hasil tangan Aleesya.. I'm proud of u sayang!

Excited...bersungguh-sungguh Aleesya..

 Apron...mengelakkan ter ter ter kena bajuu.. :p
banyak pilihan plaster untuk di paint kan :)

 
Start painting...the angry bird. She is great!

Nama shop tu ialah Plaster Fun House.. Tak silap harga buat tu RM10. Ok kot...ye la, dari beli toys ntah ape2, then sampai rumah buang pun tak guna. This really great. New experience for Aleesya.

Banyak perkembangan Aleesya yang membanggakan mummy. Aleesya dan anak2 mummy yang lain tetap terbaik utk mummy dan daddy! :) Alhamdulillah..

Ok, nanti sambung lagi.. Wassalam..

p/s: korang mesti dah tau bulan Disember promosi shaklee ape kan? Collagen tau! So, siapa yang memang teringin nak berkolagen tu, jom..jom.. Harga memang terbaiklah! :) boleh klik SINI utk info lebih lanjut...


9 comments:

siti fatimah said...

comel je dia main dengan kaler. kalau anak saya habis semua di terbalikkan.

adyna said...

pandai nye aleesya ;)

C'Jai said...

oke..gud job....kreatif bermain dengan kaler..(✿◠‿◠)

C'Jai said...

oke..gud job....kreatif bermain dengan kaler..(✿◠‿◠)

Mimie said...

memg berbakat...

p/s sy bukak blog akak de malware detected...sy proceed aje blog akak sbb nk bls jejak akak

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cute...(",)

Anonymous said...

sokong bakat anak2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

memang berbakat aleesya ni..gud girl

Ratu Hatiku said...

memang kreatif...cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...