Tuesday, 4 December 2012

Aleesya dan bakat dalam Painting! :)


Assalamualaikum w.b.t..

Bulan lepas punya cerita..hahahah. Terserlah memang tak update ini belog!
Maaf..saya sangat sibuk menyesuaikan diri. Buat masa ni, saya tinggal di rumah MIL...sekian. :p

Ok, cerita lain dah pula. Bulan lepas, saya ada ke Shah Alam. With my hubby, kids and mil. Tengok keadaan rumah homestay.. (my ex-homeSweetHome.. :p) Then, pergi Empire Shopping Gallery - actually saya nak pergi ambil stok my Shaklee di sekitar situ. Jadinya, my hubby and mil bawa Aleesya round round kat shopping. Saya uruskan kerja sikit.

My Aleesya ada aktiviti baru kat situ rupanya..sangat seronok Aleesya tunjuk hasil kerja dia. Good job dear! Nice one Aleesya.. Jom tengok.. (saya pun terkilan tak dapat tengok secara LIVE first time Aleesya painting dengan colour/ paint ni..tapi takpe, nasib daddy memahami and snap banyak picture untuk mummy hayati kegembiraan Aleesya.. )

 Ni la hasil tangan Aleesya.. I'm proud of u sayang!

Excited...bersungguh-sungguh Aleesya..

 Apron...mengelakkan ter ter ter kena bajuu.. :p
banyak pilihan plaster untuk di paint kan :)

 
Start painting...the angry bird. She is great!

Nama shop tu ialah Plaster Fun House.. Tak silap harga buat tu RM10. Ok kot...ye la, dari beli toys ntah ape2, then sampai rumah buang pun tak guna. This really great. New experience for Aleesya.

Banyak perkembangan Aleesya yang membanggakan mummy. Aleesya dan anak2 mummy yang lain tetap terbaik utk mummy dan daddy! :) Alhamdulillah..

Ok, nanti sambung lagi.. Wassalam..

p/s: korang mesti dah tau bulan Disember promosi shaklee ape kan? Collagen tau! So, siapa yang memang teringin nak berkolagen tu, jom..jom.. Harga memang terbaiklah! :) boleh klik SINI utk info lebih lanjut...


9 comments on "Aleesya dan bakat dalam Painting! :)"

siti fatimah on 4 December 2012 at 15:45 said...

comel je dia main dengan kaler. kalau anak saya habis semua di terbalikkan.

adyna on 5 December 2012 at 05:15 said...

pandai nye aleesya ;)

C'Jai on 6 December 2012 at 22:58 said...

oke..gud job....kreatif bermain dengan kaler..(✿◠‿◠)

C'Jai on 6 December 2012 at 23:00 said...

oke..gud job....kreatif bermain dengan kaler..(✿◠‿◠)

Mimie on 10 December 2012 at 12:01 said...

memg berbakat...

p/s sy bukak blog akak de malware detected...sy proceed aje blog akak sbb nk bls jejak akak

MAZLIZA ABD RAZAK on 17 December 2012 at 08:37 said...

cute...(",)

Kesuma Angsana on 17 December 2012 at 11:04 said...

sokong bakat anak2

Wanieys a.k.a IbuQalief on 17 December 2012 at 14:54 said...

memang berbakat aleesya ni..gud girl

Ratu Hatiku on 17 December 2012 at 16:25 said...

memang kreatif...cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men